Inici Alcoi Alcoi amplia el Mercadet de Festes per a oferir alternatives d’oci en...

Alcoi amplia el Mercadet de Festes per a oferir alternatives d’oci en Festes

141
0
COMPARTIR

La Regidora de Consum de l’Ajuntament d’Alcoi, María Baca, ha donat a conéixer en roda de premsa les novetats del Mercadet de Festes, amb les que es vol ampliar l’oferta i espais d’oci a la nostra ciutat durant el període de Festes. “D’aquesta manera podem donar servei en diferents punts de la ciutat, tant al centre històric com a les zones de pas, de manera que també diversifiquem les alternatives d’oci”, ha assegurat.

Enguany el mercadet tindrà lloc del 3 al 6 de maig i comptarà amb una gran varietat de parades d’artesania, complements, marroquineria, alimentació variada, minerals, llibres, etc. En total hi haurà 82 parades que es trobaran al carrer Els Alçamora. Respecte a les novetats, hi ha 3 destacades: Zona de food trucks al carrer Nofre Jordà: menjar mexicà, vegà, sense gluten, coquetes, etc…; camió cerveseria amb servei de restauració en la Font de les Mosques, amb terrassa ubicada enfront; i zona de castells inflables al final del carrer Alcoleja (Centre de Salut La Fàbrica) amb monitors.

A més, Baca ha recordat que hi haurà 6 parades de menjar ràpid en la plaça Emili Sala i que en la Glorieta estarà ‘Tapa i Festa’ que ja explicarà en una roda de premsa específica.