Home Alcoi Alcoi demanarà a Defensa la cessió de l’edifici annexe a la Protectora...

Alcoi demanarà a Defensa la cessió de l’edifici annexe a la Protectora per a ampliar instal·lacions

960
0
SHARE

Les protectores d’animals que existeixen a l’interior alacantí tenen importants carències que els impedeixen operar al 100% i abastir la demanda. De fet, la majoria d’elles estan saturades i han hagut de renunciar a acollir animals d’altres localitats. Recentment, a més, la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat ha hagut de crear una d’aquestes infraestructures per a oferir un servei al que algunes poblacions de la zona no tenien accés.

En el cas de la Protectora d’Animals d’Alcoi, és una de les que més satudades es troba. Un fet que no els impedeix desenvolupar un grapat d’activitats amb els animals. Una de les propostes del darrer plenari per part de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi ha sigut estudiar la possibilitat d’ampliar les instal·lacions. Un fet per al que cal acudir a altres administracions.

Tant és així que l’Ajuntament d’Alcoi ha assolit la proposta de Podem, i tractarà de que el Ministeri de Defensa duga a terme una cessió de propietat. Afectaria a l’edifici que s’ubica al costat de les instal·lacions de la protectora, que abans fou una instal·lació militar. La idea és adequar la Protectora a les seues necessitats amb els nous terrenys, entre es que es troba l’ampliació de la zona de passeig.