Inici Alcoi Alcoi embogeix amb Camilo Sesto durant el canvi de nom de l’Alameda...

Alcoi embogeix amb Camilo Sesto durant el canvi de nom de l’Alameda al de l’artista alcoià

813
0
COMPARTIR

Camilo Sesto ja té el seu nom posat a un dels principals carrers de la seua ciutat natal: Alcoi. Tot en un acte en el que l’artista ha estat envoltat de milers de seguidors, tant alcoians com forans, que han fet que l’homenatjat inclús s’emocionara. Es tanca així el cercle que reconeix a Camilo Sesto com a una de les principals figures nascudes a Alcoi, d’on a més de tindre un carrer amb el seu nom, també és Fill Predilecte i Medalla d’Or de la ciutat.

La ciutat d’Alcoi té l’honor de ser la població on va nàixer un dels majors exponents de la música internacional cantada en castellà amb la figura del mundialment conegut cantant Camilo Sesto. Al novembre de 2016, l’artista va rebre el primer dels reconeixements que la seua ciutat natal li tributava, concedint-li la Medalla d’Or i el títol de Fill Predilecte d’Alcoi. Aquest dimecres 28 de novembre, la ciutat d’Alcoi s’ha tornat a convertir en pol d’atracció mundial dels fans del cantant alcoià durant un nou esdeveniment a la ciutat dels ponts.

Camilo Sesto ha retornat a la ciutat que el va veure nàixer per a descobrir la placa que renomena l’Alameda com Alameda Camilo Sesto, una reivindicació que part de la societat alcoiana tenia des de fa anys. L’artista, que porta mig segle de carrera artística, ha venut més de 100 milions de discs a tot el món, amb més de 50 número 1 a les llistes d’èxits mundials. Milers de persones s’han concentrat en l’entorn de la Rosaleda alcoiana per a poder veure de prop al seu ídol; persones vingudes de diferents punts de tot el món i que han vist a un Camilo Sesto molt emocionat.

L’aglomeració de tanta gent ha causat problemes organitzatius, com la pèrdua de so degut a l’acumulació de telèfons mòbils, a més de les dificultats de mobilitat per a la pròpia comitiva. De fet, els fans de Camilo Sesto han arribat inclús a llançar-se al cotxe del cantant per a mostrar-li la seua estima. Tot envoltat de crits amb el nom de l’homenatjat, estrela de nou a una ciutat que no el veu aparèixer massa a sovint, però que li ha tributat un homenatge que ha fet inclús que a Camilo Sesto se li escapara alguna llàgrima.

El descobriment de la placa de l’Alameda Camilo Sesto tanca dos dies de continus homenatges al cantant, que també ha sigut nomenat soci d’honor del Cercle Industrial.