Home Alcoià Castalia retorna al Deportivo a la seua Realitat, Castelló 3 Alcoyano 0.

Castalia retorna al Deportivo a la seua Realitat, Castelló 3 Alcoyano 0.

1353
0
SHARE

Després de la victòria de la passada setmana davant l’Hèrcules, s’havien disparat les esperances de la recuperació de l’Alcoyano, però la realitat ha estat molt diferent, ja que el Castelló va golejar 3-0 al Deportivo, en el que va donar la primera victòria dels blancs i negres després de 14 jornades disputades. Malgrat el marcador tan contundent, cal reconéixer que la primera mitja hora de partit, va anar clarament dominada per l’Alcoyano, però la veritat és que els locals, amb un Castalia amb una grandíssima entrada, amb bastants aficionats desplaçats des d’Alcoi, eren els que es van avançar en el marcador per mitjà de l’ex alcoyanista Kilian. No és la primera vegada que els blanciblaus després de dominar un període, ho finalitza perdent. La veritat que els de Vicente Mir, van marxar al descans a baix en el marcador.

Després de la represa, Mir la hi va jugar amb la incorporació de 2 atacants com Bryan Regna i Reina en substitució de 2 jugadors de contenció; però la jugada no va sortir bé i al cap de 5 minuts Muguruza es treia un tret espectacular, que va llevar les teranyines de la porteria de Bañuz, anotant el 2-0. A sobre de mals, l’Alcoyano encaixava un tercer gol en pròpia porta 15 minuts després de la represa, i aquí va acabar el partit per a un Deportivo que va donar vida al Castelló, que segueix coquetejant amb el descens a 2 punts o la promoció a 1. És cert que l’equip no té sort, s’han donat diferents circumstàncies com a penals fallats, partits controlats que es perden, etc. Però al final han passat 14 jornades i la indignació dels aficcionats és molt gran, i pense que el Diumenge es va perdre una oportunitat d’or, per revertir aquesta situació.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Navarro, (Rubio), Tomás Ruso, Primi, Córcoles (Bryan Regna), Omgba, De Lerma, Lino, Vicente (Alberto Rubio), i Hermosa.

El pròxim partit del Deportivo serà novament a domicili, i li enfrontarà el Diumenge, a partir de les 16.30 hores a l’Olot.