Home Alcoi Debut del Deportivo a tercera amb victòria

Debut del Deportivo a tercera amb victòria

1415
0
SHARE

Crònica per José Carlos Pla.

Primer partit de la temporada en 3a Divisió per al Deportivo davant un debutant en la categoria com és el Beniganim compost únicament per jugadors menors de 23 anys. Terreny de joc de gespa artificial amb un gran nombre d’afeccionats alcoyanistas en les graderies. El Alcoyano va lluir el seu segon equipament, totalment fúcsia.

Els locals van eixir amb molta força i en el seu primer atac van aconseguir marcar. El Deportivo va començar a posar cércol a la porteria d’Enric, i malgrat disposar d’oportunitats no seria fins al minut 30 per mediació d’Acevedo, de gran tret des de fora de l’àrea, quan aconseguiria empatar. A dos minuts per al descans, Óscar Díaz de cap va avançar als de Parras, després d’aprofitar un centre de Ruta. Amb 1-2 en el marcador, tots dos equips sen van anar a vestuaris.

Després de la represa només començar se li va anul·lar un gol al Deportivo. Seria precisament el conjunt fúcsia el que va portar el pes de la segona meitat en la qual José Juan va ser un mer espectador. En el 80 Óscar Díaz va estavellar un llançament de falta en la creuera.

En el 85 sentenciava l’Alcoyano per mediació de Jony Ñíguez després d’una jugada d’estratègia. El Beniganim en les acaballes del partit es va quedar amb un home menys.

Per l’Alcoyano van jugar: José Juan, Navarro (Raúl), Rubén Garcés, Jony Ñíguez, Devesa, Fran Machado, (Chato), Pau Franch, Óscar Díaz, Acevedo (Diakité), Pablo Carbonell i Ruba.

1-0 3’ Dos Santos

1-1 30’ Acevedo

1-2 42’ Óscar Díaz

1-3 85’ Jony Ñíguez

El Deportivo jugarà 2 partits consecutius en El Collao, davant el Recanvis Colón i At. Saguntí respectivament