Home Alcoi EL COLLAO VIU UNA INEXPLICABLE DERROTA AMB SUPERIORITAT NUMÈRICA, ALCOYANO 2 ATLÈTIC LLEVANT 3

1578
0
SHARE

Hi ha partits que són molt difícils d’explicar, i el que es va viure en el Collao és un clar exemple. L’Alcoyano va sortir molt fort i gens de mes començar Primi de cap, avançava als locals que a més seguien dominant. Però va anar un miratge, perquè la reacció granota, encara que el Llevant vestia de verd fluorescent, no es va fer esperar; un clar penal va permetre a Pepelu empatar el partit; intervinguda la primera part, els valencians sorprenien amb 2 tremends contraatacs, que van acabar en gol, en ambdues ocasions anotats per Álex Gil, deixant el marcador en un sorprenent 1 a 3. No obstant això el Llevant és va vorer sorprés per un ràpid atac de l’Alcoyano, i l’últim defensor, li va derrocar fora de l’àrea i el Murcià Martínez Moltalbán va deixar als de Tevenet amb 10. El Deportivo a més va aprofitar la falta, perquè novament la seua central Primi escurcés distàncies i deixés un marcador al descans de 2-3 el que feia tenir esperances de remuntada a l’Alcoià en la segona meitat, en jugar amb 1 home més.
Després de la represa encara se li van complicar més les coses als visitants, ja que en una jugada difícil d’entendre, va mostrar la segona groga al central del Llevant Álvaro Moreno. La jugada va acabar amb senyalització de fora de joc d’un jugador de l’Alcoyano, però abans que finalitzés l’acció el central va fer falta a l’atacant alcoyanista, i malgrat que l’acció va acabar en l’esmentat fora de joc, l’àrbitre va entendre agressió i li va mostrar la segona groga a Álvaro Moreno, deixant a l’Aixequi B amb 9 amb més de 30 minuts al davant. Minuts després Viana, el jugador del Llevant més destacat, va encarar a Tomás Rus, que tenia una groga, va forçar la falta i la segona groga per al central de l’Alcoyano, per la qual cosa els últims 20 minuts del partit es van jugar amb 10 jugadors de l’Alcoià per 9 del Atco. Llevant. Els de Mir van embotellar als rivals a la seua àrea, ja que Mir va posar fins a 5 homes d’atac per aprofitar la superioritat, però el nerviosisme es va apoderar dels blanquiblaus, i malgrat les innombrables entrades de Nieto per banda dreta, que es va afartar de realitzar centres que no van trobar rematador.
Al final, increïble decepció donat que no aprofitar 60 minuts amb un home més, i fins i tot una quart d’hora amb 2, sembla mentida, però va ser cert. I va ser una llàstima perquè tot el que es va avançar la passada setmana amb la victòria a Cornellà, es va perdre amb aquesta nova derrota en El Collao.
Per l’Alcoià van jugar Bañuz, Barreda, Navarro (cp) (Rubio), Tomás Ruso (expulsat doble groga), Primi, Omgba (Nieto), DeLerma, Lino, Vicente, Alberto Rubio i Braulio (Oscar Díaz).
El pròxim partit  de l’Alcoyano es jugarà a la Ciutat Esportiva de Paterna el Diumenge a les 12.00 hores i li enfrontarà al València Mestalla.

Al final del partit, i amb motiu del 90 aniversari de l’Alcoyano, van saltar al terreny de joc per disputar un partit, els veterans de l’Alcoyano i els del Llevant.

L’Alcoyano veterans comptava amb Juan Muñoz com a entrenador, amb Manolo Cano (massatgista) i els jugadors Cambra, Rafa Doménech “Popi”, Castillo, Fernando, Eduardo, Mundo, Javi Porras, Víctor, Eduardo, Capone, Iturralde, Gabi, Álvaro, Diego Jiménez, Quique, Rafeta, Benjamín, Corbalán, Miguel Jorge, Pascual Donat, Raúl López, Izquierdo, Jorge J. García, Jorge Valls, Miguel Cantó, Jabato, Moncho, Jacobo, Kiket y Gus.

A la grada els veterans més veterans com Rojo, Lillo, Ramonet, Román o Pepe Vañó, seguien les evolucions dels seus companys més “joves”. En definitiva, un gran partit per celebrar els 90 anys del C.D. Alcoyano.