El deportivo es deixa 2 punts a Catalunya en el descompte, Olot 1 Alcoyano 1

1115
0
SHARE

La sort és per qui buscar-la, però almenys fins al moment no podem dir que l’Alcoyano estiga tenint molta sort sobretot quan a favor o en contra l’àrbitre assenyala el punt de penal. El Diumenge a Olot, sense tornar a fer un bon partit, els de Mir semblava que anaven a guanyar 0-1 gràcies al gol de Lli en la primera part, i que van aconseguir mantenir fins al minut 90; però en el descompte Tomás Rus va cometre un innocent penal i els catalans van empatar un partit, això sí convertint aquest resultat en més just. Es dóna la circumstància que el mateix jugador que va donar els 3 punts davant l’Hèrcules, no va estar molt encertat en els dos partits disputats lluny del Collao.
En la primera meitat, el municipal d’Olot, amb prop de 900 espectadors, va observar un partit, amb domini altern, en el qual el futbol brillava per la seua absència, i no obstant això el xut i a seguir era el millor que aquests espectadors podien veure. En el minut 31 la constància de Lli va premiar al jugador de l’Alcoyano amb un gol, ja que una cessió dels defensors catalans sobre el seu porter, va ser pressionada pel davanter blanquiblau, i el rebuig amb els peus del porter local, Ginart, copeja en un incisiu Lli i la pilota es va anar al fons de les malles. Els últims 15 minuts del primer període van seguir amb la mateixa tònica i els blanquiblaus es van anar al descans amb 0-1 a favor seu.
En la represa la cosa va canviar, ja que l’embranzida de l’Olot va fer replegar files a un Alcoià que es va defensar amb ordèn, que va passar algun que una altra dificultat, i que no va aconseguir apunti llar el marcador, ja que les escasses oportunitats de contraatac que va disposar no van fructificar; per la seua banda els locals van estrényer bastant, sobretot en acostar-se el final del partit, ja que en el 88 Bañuz va realitzar un autèntic paradó, i no obstant això va ser en el descompte, concretament en el 92 quan Marc Nierga era subjectat dins de l’àrea per Tomás Rus i l’àrbitre va decretar una pena màxima que Héctor Masó es va encarregar de transformar en el definitiu empat a 1, que va deixar amb la mel en els llavis al Deportivo.
Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Córcoles, Navarro (c), Ruso, Pajarero (Franck, 77′), Primi, Omgba (Anaba, 72′), Lerma, Rubén López, Lino (Vicente, 90′) i Hermosa.
Gols: 0-1 Lli, Minut 31
1-1 Héctor Masó, (penal) Minut 93
L’Alcoyano tan sols està un punt per sobre de la promoció i a 2 del descens directe;
Diumenge que ve a les 12.00 del migdia, hi ha una trobada important en el Collao davant l’Ejea, rival directe en l’actualitat del Deportivo.