Home Alcoi Empat en el descompte, Alcoyano 2 – Espanyol B 2

Empat en el descompte, Alcoyano 2 – Espanyol B 2

1587
0
SHARE

Crònica per Joseka Pla.

Va començar bé l’Alcoyano que va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol
en pròpia porta dels catalans. La primera meitat havia estat bastant igualada, amb
poques ocasions però repartides va entrar en el minut i tots dos conjunts. El gol de
l’Alcoyano va arribar per banda esquerra d’Hermosa, en el 35 quan el
central Lluis involuntàriament va introduir la pilota en la seua porteria; curiosament el
gol 1300 de l’Alcoià en Segona B, va anar en pròpia meta d’un rival. 6 Minuts després
es va anul·lar un gol a l’Espanyol B per fora de joc; i amb aquest marcador d’1-0 per a
l’Alcoyano va finalitzar el primer període.
Després de la represa, Moha igualaria el partit amb un matiner gol, precisament aquest
jugador, intervinguda la segona part va donar l’esglai en El Collao després de sortir del
camp en llitera i amb collet després de ser atés pels metges de tots dos equips en la
gespa del Collao. A cinc minuts del final l’espanyol que vestia de vermell es va avançar
en el marcador després d’un gran tret de Carlos Doncell i ja a l’heroica, l’Alcoià ho va
intentar, però abans l’àrbitre va deixar a l’Alcoyano amb 10 en expulsar a Primi i un
parell de minuts després també a l’Espanyol B en expulsar a Nacho, però va rebre el
premi a l’esforç amb el gol de Carlos Barreda gairebé al final del llarg descompte,
després de rematar de cap un córner i deixar el definitiu empat a 2.
Per l’Alcoyano van jugar Bañuz, Barreda, Hermosa, Primi, Pajarero, De
Lerma Vicente (Lino), Eldin (Omgba), Nieto, Bryan Regna i Óscar Díaz (Rubio).
El pròxim partit del Deportivo es desplaçarà a Saragossa per enfrontar-se al cuer del
grup, Ebre a partir de les 12.00 del migdia.