Inici Cultura Entregats els premis del XII Concurs de Fotografia de les Festes d’Hivern...

Entregats els premis del XII Concurs de Fotografia de les Festes d’Hivern a Ibi

122
0
COMPARTIR

El pròxim dimecres, 24 de abril, a les 20:00 hores, tindrà lloc el lliurament de premis del “XII CONCURS DE FOTOGRAFIA FESTES D´HIVERN D’IBI, 2018-2019”, a l’Arxiu Municipal iberut. Així mateix, s’inaugurarà la mostra fotogràfica amb les fotograries premiades i algunes aportacions de la resta de participants.

Esta activitat es du a terme, des de fa dotze edicions, entre l’Associació Fotogràfica d’Ibi, AFIBI i la Taula de les Festes d’Hivern; entre els seus objectius està la promoció de la festa i el foment de la creativitat fotogràfica en tots els seus aspectes, i per tant és vàlida qualsevol tècnica.

La resolució del jurat va tindre lloc el passat 2 de març. En aquesta ocasió el jurat va estar compost per la fotògrafa de la Asociación Fotográfica Petrer, Antonia Pentinat Ayelo, el fotòfraf i membre de AFIBI, Vicente Pérez Belda i per Miquel Asensi Esteve, membre de la Taula dels Festes d’Hivern, acompanyats, sense veu ni vot, per Juan Miguel Salvador Bermejo, com a secretari.

La Taula de les Festes d’Hivern d’Ibi i AFIBI feliciten els guanyadors i agraïxen a tots la seua participació, així com al jurat per la seua col·laboració.

Totes les obres presentades seran exposades en la Llotja de l’Arxiu Municipal podent ser visitades en horari de matí de 9:00 a 15:00 de dilluns a divendres, fins el 7 de juny.