Inici Alcoi Les cates al Pont de Sant Jordi d’Alcoi inicien els treballs de...

Les cates al Pont de Sant Jordi d’Alcoi inicien els treballs de la 3ª fase de la seua reforma

188
0
COMPARTIR

Durant els darrers 2 anys, una de les principals infraestructures de la ciutat d’Alcoi, el Pont de Sant Jordi, ha patit treballs de reforma i consolidació després de dècades sense rebre manteniment. Les obres es divideixen en 3 fases diferents, de les quals ja se n’han executat 2. La primera es referia a la reparació de les balustrades que serveixen de tanca de seguretat al pont, que es trobaven molt degradades. La segon incloia la reforma del tauler, consolidat i modificat en quant a la distribució dels carrils i les voreres.

Però encara resta la darrera de les fases de la reforma i consolidació del pont, els treballs de la qual han començat durant les darreres jornades a la més coneguda de les infraestructures alcoianes. Els treballs han consistit en la realització de cates en diferents parts del pont, amb les que detectar per on cal actuar en la infraestructura en la tercera fase. Aquestes cates han obligat a tallar el trànsit puntualment al pont, que ja està obert de nou al trànsit.

L’objectiu de les cates és detectar l’estat dels pilars del pont per a orientar els treballs a desenvolupar en la darrera fase, que deixarà el Pont de Sant Jordi ben consolidat i amb un menor risc de patir problemes en el futur.