Inici Alcoià L’ocupació als establiments rurals de la muntanya es situa en el 35%...

L’ocupació als establiments rurals de la muntanya es situa en el 35% durant l’inici de juliol

186
0
COMPARTIR

La falta de promoció i la competència d’altres establiments han provocat una ocupació del turisme rural que únicament arriba al 35% a l’inici de la campanya d’estiu. Els allotjaments rurals de l’interior de la província atribueixen aquesta gran baixada al més de juliol a un estancament econòmic a aquesta part del sector. No obstant, durant les darreres jornades l’ocupació ha anat millorant gràcies a les reserves dels propis habitants de la zona que gaudeixen de les seues vacances.

En Setmana Santa les xifres d’ocupació segons l’Associació de Turisme Alacant Interior es van aproximar a un 90%, arribant al 100% d’ocupació gràcies a les reserves d’última hora. En quant a la situació actual, el descens de l’ocupació en comparació a l’any 2018 al començament de campanya ha sigut molt notable.

En juliol de l’any passat l’ocupació es situava en un 60%, pel que la caiguda respon a quasi la meitat d’ocupants. Tot i això, des de l’associació mantenen bones expectatives cara al mes d’agos, on s’espera augmentar l’ocupació per a tornar als nivells de l’estiu passat.