0
SHARE

Molt bona entrada en el Camp del Collao per a presenciar el possible rècord de
victòries consecutives en tota la història de l’Alcoyano; alguna cosa que no ha
succeït perquè Deportivo i Vila-real C han empatat a una miqueta. De tota manera
els afeccionats s’han fet la il·lusió d’aconseguir la gesta, ja que Navarro, a 5 minuts
per al final, ha aconseguit marcar el segon gol per als blanc-i-blaus, però finalment
el col·legiat Juan José Lidón va anul·lar el punt del capità alcoyanista per entendre
que hi havia falta en el salt de cap. Al final ovació de gala per als blanc-i-blaus, que
continuen líders i invictes en el més alt de la classificació.

Molt aviat se li va posar en contra el partit al Deportivo, ja que al cap de 3 minuts el
jugador de Corea del Sud June Ahn, després d’una jugada personal ha llançat un
gran tret que ha llevat les teranyines de la porteria defensada per José Juan,
anotant el 0 a 1. A partir d’aquest moment ha estat un monòleg de l’Alcoyano que
amb la seua pressió ha obligat a replegar-se als castellonencs, que han cedit un
munt de corners, i han vist com el rival estrenyia molt fins a aconseguir el gol de
l’empat en el 39 per mediació de Juli i pese al rebutgi inicial del porter Marc que ha
vist com la pilota entrava entre els 3 pals.

Després de la represa els jugadors van ser rebuts amb una pancarta que deia en
valencià “Orgullosos d’aquest equip, tots units fem Esportiu”; i amb la intenció
d’aconseguir l’11a victòria consecutiva. De nou sobre el camp un sol equip, amb
ocasions per a Óscar Díaz i Ruba però les rematades de les quals no van trobar el
premi del gol. En el minut 68 el Vila-real C es quedava amb 10 per expulsió
de Vadik i la pressió augmentava; de nou Óscar Díaz i Fran Machado van estar a
punt de marcar, però qui sí que el va aconseguir va ser Navarro en el 85 però
l’àrbitre el va anul·lar, arrabassant-li l’alegria a afició i jugadors. El Deportivo ho va
continuar intentant, però el marcador ja no es va moure.

Per l’Alcoyano van jugar Juan José, Navarro, Raúl González, Ali Diakité (Jorge Moltó),
Devesa, Pablo Carbonell, Jony Ñíguez, Fran Machado, Juli (Acevedo), Óscar Díaz
i Ruba.

El Deportivo segueix líder de la classificació i invicte i el proper Diumenge jugarà en
La Murta de Xàtiva a partir de les 17.00 hores enfront del Olimpic, que es troba en