Milers de persones omplin els carrers de Castalla durant una multitudinària Fira de Sant Isidre

La Fira de Sant Isidre de Castalla ha convertit la capital de La Foia en un enorme basar que ha ofert una completa varietat de productes, gastronomia i oci. Milers de persones vingudes de tota la província d’Alacant i part de la de València ha gaudit d’un esdeveniment que arriba a la seua edició número XXVI, i que continua creixent any rere any.


Les fires estan convertint-se en un dels principals esdeveniments comercials i d’oci a totes les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La immensa majoria de les localitats de la zona en programa al menys una al llarg de l’any, degut a que, en la immensa majoria dels casos, registren bones dades d’assistència. Un fet que beneficia no només als expositors i als ajuntaments que les programen, sinó també a tot el sector hostaler de la localitat que celebra l’esdeveniment.

Aquest cap de setmana ha sigut el torn per a la ciutat de Castalla, que ha convocant l’edició número XXVI de la Fira de Sant Isidre. L’esdeveniment, ja consolidat després de 5 lustres d’existència, es confirma any rere any com a un dels principals dinamitzadors de l’economia castelluda. Tot gràcies a que la seua oferta comercial i d’artesania, a banda de la programació d’activitats culturals i d’oci, atrau a una xifra creixent de visitants. Tot i que no hi ha dades fixes, l’Ajuntament de Castalla ha comprovat que els milers d’assistents han superat les expectatives inicials.

Tot i que la inauguració oficial de la fira ha tingut lloc el dissabte, ja en la jornada de divendres han sigut milers les persones que ha passejat per les diferents zones en que estaven dividits els més de 70.000 m2 d’exposició i repartits els vora 300 expositors. A banda de l’extensa oferta comercial i d’artesania, també ha tingut un gran pes la gastronomia i les mostres d’animals, que han atret a un públic familiar arribat, especialment, de la resta de la província d’Alacant i les comarques centrals valencianes.

L’organització ja treballa pensant en la següent edició de la Fira de Sant Isidre de Castalla, convertida ja en referent a la zona.

Comparteix-ho a:
Noticies
Ibi preveu canvis en el transport urbà i modificar i peatonalitzar vials amb el Pla de Mobilitat Sostenible
18 - 06 - 2018

Ibi vol fer de la mobilitat sostenible una de les seues àrees prioritàries d’acció, i per això ha rebut 30.000 euros d’ajuda per a finançar vora la meitat del seu Pla de Mobilitat Sostenible. L’Ajuntament de la vila joguetera traurà a concurs l’estudi de necessitats de la població, entre les que es preveuen modificacions en el transport urbà i en el sentit del trànsit de diversos carrers, així com la possibilitat de fer-ne alguns d'ells exclusius per als vianants.

llegir més +
Les 3 piscines municipals d’Alcoi obrin al temps després de rebre millores per valor de 100.000 €
18 - 06 - 2018

Les tres piscines municipals de la ciutat d’Alcoi han obert aquest passat divendres les seues portes al públic, després de rebre treballs de millora per valor de 100.000 euros. La comoditat dels usuaris i un millor aspecte han sigut l’objectiu dels treballs desenvolupats per a un servici que, tot i rebre 45.000 usuaris al llarg de l’estiu, és deficitari.

llegir més +
Càritas detecta un 8% menys de pobresa a Alcoi però els 1.247 usuaris són atesos crònicament
15 - 06 - 2018

La pobresa es redueix a la ciutat d’Alcoi, segons revela un dels indicadors d’aquest paràmetre com és la memòria anual de Càritas. La xifra de persones ateses s’ha reduït en un 8% durant el passat any, tot i que vora el 90% d’elles han vist cronificada al seua situació al llarg del temps. Parelles joves, i dones soles són les principals usuàries d’aquest ens, que ha ajudat a inserir laboralment a 17 persones a la ciutat.

llegir més +
Ibi escomet connexions a subministraments del Sanchis Banús i espera reobrir-lo el proper curs
15 - 06 - 2018

Els treballs del Centre d’Educació Especial Sanchis Banús d'Ibi, que presta servei als joves de la Foia de Castalla que pateixen diversitat funcional, estan pròxims a acabar. La inversió en la reforma i ampliació del centre corre a càrrec de la Conselleria d’Educació, tot i que l’Ajuntament també ha adequant els enganxes als subministraments de llum, aigua i transport. L’objectiu és que el Sanchis Banús reobriga el proper curs.

llegir més +
Santa Rosa 57 A1 • 03802 Alcoi (Alacant) • 96 633 14 43 • info@tv-a.es     © tvA 2012

Avís Legal

Cerrar X

Protecció de Dades

Cerrar X