Nou punt per a l’esperança, Hèrcules 0 Alcoyano 0

1210
0
SHARE

Bona entrada en el Rico Pérez d’Alacant, 7.250 espectadors, malgrat la intensa pluja que va caure just abans del partit; va haver-hi presència d’un nodrit grup d’aficcionats del Deportivo que van arribar molt contents i que van ser acomiadats per tots els seus jugadors al final de la trobada en la zona on estaven situats, donant tots per molt bo el punt obtingut. El conjunt Herculà va eixir molt decidit a buscar el partit, trobant-se un Alcoyano molt ordenat malgrat les innombrables baixes; fins al
 punt que l’atacantí Lino va haver de jugar de lateral. Carlos Martínez va ser el davanter més incisiu de l’Hèrcules però es va topar amb l’incommensurable Bañuz que li va traure una pilota increïble. La clau del partit va arribar en el minut 38 quan una clara falta de Pablo Íñiguez sobre Nieto va ser considerada roja directa pel col·legiat deixant amb 10 als de la Capital per a tota la segona meitat. Abans del descans el mateix Nieto va tindre el 0-1 però la seua rematada se li va ser creuat.
 En la represa els locals, malgrat jugar amb 1 menys, van portar el pes del partit, amb un Deportivo que va jugar de groc i roig, l’equipació de la bandera d’Alcoi, i que encara va estar més ordenat, si cap. Tal vegada ens va quedar saber que haguera succeït si l’Alcoyano haguera anat pel partit aprofitant la seua superioritat numèrica, però en qualsevol cas va fer bo el punt sense excessives dificultats, i va intentar eixir en tímids contraatacs.

Al final just repartiment de punts i jugadors i aficcionats alcoyanistes que van celebrar el
punt eixint sense perdre del Rico Pérez, ja que des que els herculans van tornar a 2a B, el
Deportivo ha guanyat 4 partits i ha empatat 1 a Alacant.
 Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz,
Barreda, Navarro, Primi, Hermosa Lino, Anaba, Óscar Díaz (Rubio), Nieto, Braulio (Vicente
Pérez) i Pino (Bryan Reina).
 Els de Barreda amb aquest punt no aconsegueix agarrar cap
equip que li precedeix, i ha que esperar als resultats de la jornada per a veure si algun el
supera, en qualsevol cas diumenge que ve en el Collao hi haurà una autèntica final, enfront del Castelló a les 17.15 hores.