Home Cocentaina Col·lectiu-Compromís Cocentaina proposa que s’amplien els horaris dels monuments i es promocione...

Col·lectiu-Compromís Cocentaina proposa que s’amplien els horaris dels monuments i es promocione el municipi en les àrees metropolitanes

185
0
SHARE

El Col·lectiu-Compromís reclama una vertadera política turística en Cocentaina. La formació expressa que per començar, és necessari que hi haja un horari per a visitar el Castell i el Castell de Penella. A més a més, reclamen ampliar l’horari del Palau i del Refugi. També proposen que es faça promoció de Cocentaina en l’eix Alacant-Elx i en l’àrea metropolitana de València i que hi haja una política turística comarcal.

Des del Col·lectiu-Compromís es pregunten si pel fet de posar uns cartells en les entrades del municipi va a millorar el turisme i reclamen una política turística real.

“Amb el turisme, sembla que sempre estiguem en el dia de la marmota. Passen els anys i continuen uns horaris ridículs per al Palau. Els horaris per a visitar el Refugi també són insuficients“, explica Jordi Pla, portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament.

“Continuem sense horari de visita per al castell i per al castell de Penella. Cal canviar tot açò. I és qüestió de voluntat. Des del Col·lectiu-Compromís apostem per una política turística real, promocionant Cocentaina en les àrees metropolitanes de València i d’Alacant-Elx i tenint una política turística comarcal. No es pot fer política de campanar.”, raona Pla.

Per al Col·lectiu-Compromís, “l’eixida de l’associació Serra de Mariola és el millor exemple de la política turística de l’Ajuntament”.