Inici Alcoi La gestora de Podem a la Comunitat inclourà a una Naiara Davó...

La gestora de Podem a la Comunitat inclourà a una Naiara Davó que podria rellevar a Estañ

451
0
COMPARTIR

Ja el passat mes de juliol, el Secretari General de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, anunciava la seua renúncia al càrrec. Una acció que finalment s’ha dilatat per les eleccions generals del 10N. Però el procés s’ha encetat de nou a la formació morada, que quedarà fins la propera Assemblea Ciutadana Autonòmica en mans d’una gestora interna.

Entre els membres de l’ens de govern de Podem a la regió estarà l’alcoaiana Naiara Davó. Ex regidora a l’Ajuntament i actual Síndica de la formació a les Corts Valencianes, Davó no ha deixat de créixer dins del partit que lidera Pablo Iglesias. Fins que es produisca l’assemblea, la política alcoiana serà una de les principals gestores d’una formació que té responsabilitats de govern a la Generalitat Valenciana després del Pacte del Botànic II.

La premsa de València ja apunta a que Naiara Davó pot ser una de les millor col·locades per a accedir al càrrec de Secretària General del Podem a la Comunitat Valenciana. Després de tot, ja va substituir a Rubén Martínez Dalmau -actual Conseller d’Habitatge- com a Síndica una vegada tancat el Botànic.