Especials

Com a televisió de proximitat que ens definim, produïm continguts especials dels esdeveniments més importants de les nostres comarques, ja siga en directe o en forma de reportatge. Festes de Moros i Cristians, Fira de Tots Sants de Cocentaina, Carnestoltes de Muro i un llarg sense fi.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Especial Festes Castalla 2020 - Entrevista Pa...

En la nostra sèrie de programes especials dedicats a les festes de Castalla, hem parlat amb Pascual Sanchis

Especial Festes Castalla 2020 - entrevista co...

Encara que enguany no s’han pogut celebrar les festes de Moros i Cristians de Castalla, en la nostra sèrie d’especials dedicats a la Festa hem volgut parlar amb l’alcalde del municipi, Antonio Bernabeu i amb la regidor de festes, Noelia Álvarez Leal, els qui fan una crida cívica a mes de donar-nos a conéixer les noves iniciatives i projectes per a les pròximes festes.

Especial Festes Castalla 2020 - Entrevista Sa...

El Rector de Castalla, D, Salvador Valls, ens parla de la devoció i veneració a la Mare de Deu de la Soletat Gloriosa, patrona de Castalla i que aquest any es celebra de manera diferent amb la novena i la missa major, com únics actes de les festes en honor a Ella.

Especial Festes Castalla 2020 - Entrevista Ag...

L’agrupació de Comparses de Castalla ens ha obert les portes de la seua seu, allí hem parlat amb Vanessa Rico, la presidenta que estava acompanyada Tino Fuentes, el vicepresident i de Francis Beneyto Alcalde de Festes. Amb ells hem parlat del seu treball i les inquietuds per a preparar les festes del 2021

Especials Festes Castalla - Entrevista A.M. S...

La música es esencial a les festes de Moros i Cristians i per aixó coneixem de la mà dels músics de l´Agrupació Musical Santa Cecília, la seua impressió d’aquest any tant singular per a ells.

Especial Festes Castalla 2020 - Entrevista b...

En este especial parlem en alguns presidents, capitans i àngel de la Rodella del bàndol Cristià, valorant el esforç i ànim als capitans i la importància del paper del Àngel de la Rodella per als festers.

Especial Festes Castalla - Entrevistes Bàndo...

La energia i entusiasme que ens van transmetre en la entrevista els representants i àngels de la Rodella de lescomparses mores son el millor missatge cap a tots els festers.

Reportatge especial tornada a classe 8 setemb...

torna a veure com va ser el primer dia de col·le a la nostra comarca.

Especial Festes Ibi 2020 Unió Musical d'Ibi...

Jose Luis Guillem i Jose Francisco Mira, president i director de la Unió Musical d’Ibi, ens han obert les portes de la seu musical i amb ells hem parlat de música, de festes i d’enguany, un any tan complicat.

Entrevista Especial Festes Ibi 2020 - Capitan...

Els capitans i les seues abanderaes estan vivint aquests dies unes sensacions molt estranyes. Hui Ibi estaria celebrant les seues festes i el COVID no els ha deixat baixar desfilant pels carrers del municipi.

Entrevista Especial Festes Ibi 2020 - Comissi...

Paco Santonja i Eva Galera President i Vicepresidenta de Comissió de festes d’Ibi ens han obert les portes de Museu de les festes d’Ibi i amb ells hem parlat de les festes i de tot el que hi ha darrere d’eixos dies festius. I com no, hem hagut de parlar de l´any Covid

Entrevista Especial Festes Ibi 2020 - Castell...

La música és una part important de la festa i Alejandro Castelló i Gines Sanjuan, President i Director de Castell Vermell ho saben molt bé i amb ells hem parlat de música festera

Entrevista Especial Festes Ibi 2020 - Abander...

L’últim programa especial que dediquem a les festes d’Ibi ha sigut l’entrevista a les Bandereres. Amb molta enteresa han afrontat aquests dies en què elles haurien d’haver sigut les protagonistes de les festes

Missa en honor a la Verge dels Lliris - Alcoi...

Amb totes les mesures de seguretat s’han pogut celebrar alguns actes en honor a la Verge dels Lliris d’Alcoi. Gràcies a TVA els alcoians van poder assistir des de les seues cases a l’eucaristia per la patrona que es va celebrar el dissabte a la vesprada en la Real Parròquia de San Mauro i San Francisco. Una eucaristia que va estar presidida pel vicari episcopal de València, Camilo Bardisa Bito i en la qual van estar presents diferents representants del món de la política així com de la societat alcoiana.
Una vegada mes la COVID ha fet que no es poguera celebrar cap festa, ja que aquest diumenge hauria d’haver-se celebrat el tradicional romiatge o l’ofrena de flors. Així i tot els alcoians no van voler deixar d’homenatjar la seua patrona en un dia tan assenyalat.

Handbol Ibi -18 setembre 2020 -...

El Hambol Ibi va albergar durant el cap de setmana els partits de la fase d’ascens a 2a Nacional Masculina, encara que el conjunt Iberut no va poder superar els partits de plyaoff i continuarà en la primera divisió autonòmica, punxa en el següent enllaç i torna a veure el partit contra l’Handbol Puçol disputat el divendres 18 de setembre.

Handbol Ibi - Handbol Sueca - 19 setembre 202...

El Hambol Ibi va albergar durant el cap de setmana els partits de la fase d’ascens a 2a Nacional Masculina, encara que el conjunt Iberut no va poder superar els partits de plyaoff i continuarà en la primera divisió autonòmica, punxa en el següent enllaç i torna a veure el partit contra l’Handbol Sueca disputat el dissabte 19 de setembre.