Mosaic de les comarques

Magazine que tracta la actualitat cultural i el oci de la comarca.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Biografía Isabel - Clara Simó Mosaico de le...

Jordi Tormo presenta demà a Barcelona una Biografia de l’escriptora Alcoiana Isabel-Clara Simó. Un llibre que parla d’aquesta gran figura literària, d’aquesta gran dona i de tot el seu llegat literari. Hui ha estat al nostre Mosaic de les Comarques Jordi Tormo per a parlar-nos d’aquesta publicació.

Que Celebrem i Rosana Guill Mosaico de les co...

Reprenem el nostre espai setmanal d’efemèrides amb la nostra companya Rosana Guill i “Que Celebrem?”

Lydia Sempere Piloto Mosaico de los comarques...

Hui en el nostre Mosaic dels Comarques hem parlat amb Lydia Sempere, una jove de Banyeres que vol ser pilot i guanyar el Campionat d’Espanya de Turismes. Lydia pateix sordesa bilateral, però no és un impediment per a ella gràcies a un casc que li permet incorporar dos implants coclears que l’ajuden a l’hora de competir. No es perden l´història de Lydia

Héctor Climent Pediatra Mosaico de los comar...

En el nostre programa hem parlat amb el Pediatre Héctor Climent. El Doctor Climent ha sigut un dels primers facultatius que ha rebut la vacuna contra la covid. Ens ha explicat que efectes secundaris té aquesta vacuna, si és que hi ha algun, com és la seua funció, quan s’ha de tornar a posar la següent. … No es perden l’entrevista perquè el Doctor Climent ens resol molts dubtes.

Aroa Mira Diputada Autonómica Mosaico de les...

En el programa de hui parlem amb Aroa Mira, que en les pròximes setmanes recollirà la seua acta com a diputada autonòmica. Amb Aroa hem parlat de la seua trajectòria política i la seua il·lusió de tornar a la primera línia i continuar treballant en les àrees que més li agraden.

Suspensió fireta de Sant Antoni de Muro Mosa...

Aquest cap de setmana hauria d’haver-se celebrat a fireta de Sant Antoni de Muro. A causa de la situació actual de la Covid, l’ajuntament del municipi ha decidit posposar-lo. En el nostre programa hem parlat amb Aida Martínez i Xelo Cascant, Regidors de Promoció Econòmica i Cultura respectivament.

Ximo Llorens i Jordi Peidro Mosaico de les co...

Ximo Llorens i Jordi Peidro guanyen el Premi Internacional de Novel·la de Misteri i Policíaca Agatha Christie amb la seua obra “El decapitat de Harrogate”.

El jurat, que ha estat presidit per Carmen Posadas i integrat pels escriptors Santiago Gil i Tina Suárez Rojas i l’editora Guadalupe Martín, ha fallat en favor d’aquesta novel·la d’entre les 266 obres rebudes per la seua inquietant trama, interessant i originalment construïda.

Hui en el nostre programa hem pogut parlar amb estos dos escriptors, els qui ens han comptat mes detalls de la novel·la.

Entender al y la bebé Mosaico de los comarqu...

En el nostre programa hui hem volgut conéixer un poc més del programa “Entendre al bebé”, un programa d’Atenció Prenatal i Primera infància en el qual en el 2020 han participat a 163 famílies.

Antonio Justicia Mosaico de las comarques 15 ...

Toni Justicia és el nou President de l’Alcoyano, acabat de nomenar, ens ha rebut en el camp del Collao on ens ha parlat del seu projecte per al club blanc-i-blau i sobre el primer gran partit al qual s’enfrontarà com a president, l’Alcoyano – Reial Madrid.