Mosaic de les comarques

Magazine que tracta la actualitat cultural i el oci de la comarca.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Economy Cash Mosaic de les Comarques 3 Diciem...

Economy Cash ha obert les portes d’un nou supermercat a Alcoi en l’edifici històric de l’alameda Camilo Sesto,al costat del ‘Pont de la Petxina’. Un nou supermercat que compta amb 1.700 metres quadrats de sala de vendes i dona treball a 35 persones i amb més de 75 places de pàrquing perquè els clients puguen realitzar la compra de la forma més còmoda possible.

El nou Economy Cash d’Alcoi compta amb les indispensables seccions de porductes fresc, carnisseria i xarcuteria tradicional i al tall, peix i marisc fresc i de qualitat. Miguel Ángel Alcáraz, director general de l’empresa Nudisco, ha estat en el nostre Mosaic dels Comarques parlant-nos d’aquest nou establiment comercial.

Compra en ACECA i toca el Cel Mosaic de les C...

Hem pogut pujar en l’Helicòpter i veure Alcoi des del cel i tot gràcies a ACECA. I ho hem fet al costat dels guanyadors de la campanya “Compra en comerços de ACECA i toca el cel”. En total han sigut 6 els guanyadors que han vist alcoy des del cel acompanyats pels seus familiars.

Monse Frances Danza africana Mosaic de les Co...

Aquesta setmana de la mà de Monse Francés hem descobert la dansa africana. Monse és una alcoiana amant de la cultura africana i que està a punt de partir cap al Senegal per a participar en dos festivals internacionals de folklore. Ah!!! I s’emporta companyia per a aquest viatge, ni més ni menys que al Tirisiti

Casa Mati 50 aniversari Mosaic de les Comarq...

Casa Mati compleix 50 anys. Aquest emblemàtic establiment del carrer San Francisco compleix mig segle de vida i ho vol celebrar amb tots els seus clients. Jordi ens ha obert les portes de l’establiment i amb ell hem repassat tots aquests anys d’existència i tot el que podem trobar a la botiga.

Campament Reial Mosaic de les Comarques 5 de...

a Aquest dilluns i dimarts eixien a la venda les entrades per a visitar el Campament Reial. Si encara no les heu comprat aquest cap de setmana ho podeu fer en el Mercat de Nadal d’Alcoi. David Ponsoda, portaveu de l’Associació Samarita, ha estat amb nosaltres i ens ha parlat de les novetats per a aquest any del Campament.

Tirisiti Mosaic de les Comarques 5 desembre 2...

Tirisiti ja ha obert les portes per a rebre als xiquets i xiquetes. La campanya escolar ha començat i s’espera que pel Teatre principal passen uns 17.000 xiquets.

Festes d'hivern Ibi Mosaic de les Comarques ...

Arriben les festes d’hivern d’Ibi. Els Enfarinats, el Ball del Virrei, els Bàndols dels Amantats… un gran numero d’actes que arranquen aquest divendres amb el Pregó i la presentació del llibre Enfarinat. Diferents membres de la taula d´Hivern han visitat el nostre programa per a parlar dels 40 anys de la recuperació d’aquestes festes.

Las de Villadiego Mosaic de les Comarques 4 d...

Les de Villadiego és una revista musical espanyola, amb llibret d’Emilio González del Castillo i José Muñoz Román, amb música del mestre Francisco Alonso, que es va estrenar el 12 de maig de 1933 en el Teatre Pavón de Madrid i que podrem veure aquest dissabte i diumenge en el Centre Cultural de Muro a les 19.00 hores gràcies a la Companyia Líric-Cultural “Mestre Alcaraz” i a la Banda Unió Musical de Muro.