Home Qui som

Qui som

La nostra gent

El treball en equip, la motivació per assumir com a propis els objectius corporatius i la passió pel treball ben fet, fan de la nostra gent el nostre més preuat actiu.

La nostra trajectòria

21 anys després de l’eixida a l’aire del primer programa a la televisió d’Onil, i 9 anys després de començar aquesta aventura nomenada tvA, seguim en la tasca de consolidar-nos com a televisió comarcal de referència.

Els nostres reptes

Mirem cap al futur amb il.lusió i esperança, pretenem consolidar els objectius marcats en el nostre Pla Estratègic i créixer pel que fa a l’acceptació social amb el nostre equip de professionals.

Estil

Lluny de pensar que estem a prop de la perfecció, busquem la superació en qualsevol tasca, en qualsevol decisió. el nostre model de televisió es basa en la proximitat dels continguts, i en formar i informar als espectadors de tot el que ens envolta.

Compromís

Subscrivim un compromís amb la nostra audiència construït sobre la base dels següents pilars:

  • Imparcialitat
  • Proximitat
  • Professionalitat
  • Honestedat

Formació

L’adequació constant del pla de formació per a dotar-lo de les últimes novetats docents, ens permetrà comptar amb un equip humà plenament capacitat. La signatura de convenis de Col·laboració Educativa amb les Universitats ens permetrà comptar amb saba nova, al temps que contribuïm a la seua incorporació al mercat laboral.

Instalacions TV-A

Instalacions TV-A