Home Cobertura

Cobertura

tvA televisió comarcal es un grup de comunicació que no sols dona difusió als continguts per TDT, sino que també es complementa amb portal web, streaming i xarxes.

 

Televisió Digital Terrestre.

La cobertura TDT de tvA comprén les comarques de l’Alcoià i El Comtat i la subcomarca de la Foia de Castalla, amb 3 centres emissors per poder arribar a totes les zones: Reconco de Biar (Foia de Castalla), Preventori d’Alcoi (Alcoi i municipis de la serra d’aitana) i Beniarrés (El Comtat) al canal 48 UHF (754.000 Mhz). Tota esta área comprén més de 140.000 potencials espectadors, i més de 20 municipis.

 

Streaming.

La televisió on-line de tvA permet veure la nostra programació arreu del món, ja siga des de ordinadors, dispositius mòbils (tablets i Smart pones) o Smart TV.

 

Web.

Al portal web, podrás estar informat d’ultima hora de tot el que aconteix a les nostres comarques en la secció de noticies. A més, podràs veure a la carta qualsevol programa emés al nostre canal. Una pàgina d’ultima generació en la que podrás trobar qualsevos cosa amb un click i on podràs compartir a xarxes tot el que cregues necessari.

 

Xarxes.

tvA es un mitjà molt actiu a xarxes, concretament a Facebook, Twitter i Youtube. Directes, noticies, programes i tot alló que interesa a la societat.

 

Audiència.

TDT. Segons l’ultim estudi d’audiencia de Juliol de 2018, tvA es la 6ª televisió en nombre d’espectadors, darrere de les nacionals T5, A3, Cuatro, La 1 i La6, amb un 4,5% de share. A més a més, tvA es vista per 47948 persones durant 24 minuts al día de mitja.

 

Xarxes. 11.726 seguidors a Facebook. 3.533 seguidors a Twitter. 1.313 seguidors a Instagram. 2.860 suscriptors a Youtube.

Mapa cobertura TDT

Seguidors Xarxes

Estudi Audiència