Inici Cocentaina L’ajuntament de Cocentaina opté 3.400.000€ de superàvit dels comptes de 2018

L’ajuntament de Cocentaina opté 3.400.000€ de superàvit dels comptes de 2018

572
0
COMPARTIR

El consistori contestà ha tancat l’exercici econòmic de 2018 amb xifres positives per a les arques municipals, fet que ve desenvolupant-se durant els darrers anys. El romanent de tresoreria acumulat ascendeix aproximadament a 3.400.000€ de superàvit, complint amb l’estabilitat pressupuetària i la regla de la despesa.
Aprofitant aquest superàvit acumulat, l’equip de govern ja treballa en una sèrie de propostes i millores per poder efectuar-les pròximament, si així ho consideren la resta de grups polítics. La regidora d’Hisenda, Mariona Carbonell, feia extensiva ahir als grups polítics de l’oposició la possibilitat de planetjar propostes per a ser consensuades entre tots i totes. Carbonell comenta que «estem satisfets pels resultats positius de l’exercici econòmic» i recorda que l’anterior regidor d’Hisenda «ha treballat de valent durant el primer trimestre de l’any per a obtindre aquests resultats». La regidora explica que aquest any hem hagut d’esperar un parell de mesos més per conéixer el romanent ja que l’ajuntament es va quedar sense interventora i fins el 9 de setembre no es va incorporar el nou.
Des del govern apunten que és important saber que el romanent no es pot invertir en allò que considere l’ajuntament, ha de respectar la Llei de Sostenibilitat i un alt percentatge del superàvit ha de ser utilitzat en inversions que siguen financerament sostenibles.