Inici Alcoi L’Andorra de Piqué aconseguix la plaça en venda a 2ª B

L’Andorra de Piqué aconseguix la plaça en venda a 2ª B

365
0
COMPARTIR

L’Andorra presidit per Gerard Piqué, serà l’equip que ocupe la plaça del descendit Reus a 2a B segons ha informat la Federació Espanyola de futbol.
La decisió ha suscitat certa polèmica donat que per a alguns dirigents el Zamora reunia més mèrits que l’Andorra, al no haver militat en 3a Divisió l’any passat el club del Principat.
La veritat és que al final tan sols 3 clubs van dipositar els diners, el 3r en discòrdia és l’Intercity i altres 7 o 8 clubs entre els quals es trobava l’Alcoyano, van decidir finalment no ingressar els més de 450.000 € donades les escasses possibilitats d’èxit que se’ls presentaven. En concret el Deportivo primer va sospesar l’opció de reunir els diners i al veure que sí existien possibilitats d’aconseguir-ho va començar a analitzar les opcions reals que tenia de fer-se amb la plaça; com aquestes, al final van resultar nul·les, els membres del consell van decidir no seguir endavant.
El club almenys no s’ha quedat de braços creuats davant aquesta possibilitat d’ascens, tot i que ho intentava realitzar de forma secreta o discreta. Ara el que caldrà fer és tractar de pujar als terrenys de joc i no en els despatxos, per la qual cosa estan confeccionant una il·lusionant plantilla.