Especials

Com a televisió de proximitat que ens definim, produïm continguts especials dels esdeveniments més importants de les nostres comarques, ja siga en directe o en forma de reportatge. Festes de Moros i Cristians, Fira de Tots Sants de Cocentaina, Carnestoltes de Muro i un llarg sense fi.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Pia Unión Fira de Tots Sants Cocentaina 2019...

Entrevistem als nous presidents de la Pia Unión que ens conten com està anant la Fira de Tots Sants de Cocentaina i ens parlen de les activitats del V Centenari de la Mareta.

Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentai...

El proper 9 de novembre tindrà lloc a les 19h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina la 39 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina. Els participants aquest any són: Grupo Vocal “Amitié” de Langreo, Coro Diatessaron de Molina de Segura i Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat. Raúl Belda, coordinador de l’esdeveniment musical ens parla del certamen.

 

El hombre del Bigote Fira Tots Sants Cocentai...

El hombre del Bigote porta venint a la Fira de Tots Sants de Cocentaina des dels anys 80. Amb productes molt selectes, la gent acudeix al seu lloc a la Fira per la qualitat i per l’amabilitat que tenen.

Azulena Piscinas Fira Tots Sants Cocentaina 2...

Visitem Azulena Piscinas, una empresa de l’Alqueria d’Asnar especialitzada en piscines de construcció o poliester, spas, cobertes i reparació.

Hornos de Leña Fira de Tots Sants de Cocenta...

Hornos de leña és una de les empreses que no falta a la cita amb la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Visitem el seu estand per veure quins són els productes que porten a aquesta nova edició de la fira de les fires.

Primoti Fira de Tots Sants de Cocentaina 2019...

Primoti és una empresa experta en el lloguer i renting de vehicles industrials. Parlem de la àmplia gamma de vehicles que tenen i de les novetats que presenten.

Hotel Anna Fira de Tots Sants de Cocentaina 2...

Si hi ha un lloc que els dies de Fira a Cocentaina està ple és l’Hotel Anna. Parlem del tipus de client que acudeix a l’hotel en els dies de Fira i de peculiaritats de l’hotel.