Especials

Com a televisió de proximitat que ens definim, produïm continguts especials dels esdeveniments més importants de les nostres comarques, ja siga en directe o en forma de reportatge. Festes de Moros i Cristians, Fira de Tots Sants de Cocentaina, Carnestoltes de Muro i un llarg sense fi.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Entrà Mora Festes Moros i Cristians Alcoi 20...

Torna a veure l’entrà de les tropes mores de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi 2019.

 

Entrà Cristiana Festes Moros i Cristians Alc...

Torna a veure l’entrà de les tropes cristianes de Moros i Cristians d’Alcoi 2019.

Especial Càrrecs Festes Muro Maig 2019...

1.500 festers 36 colps de Música a l’Entrada Cristiana i 34 en la Mora ens asseguren unes espectaculars festes de Muro. Unes festes que acaben de ser declarades d’Interes Turistico Autonòmic. I en què Sonia Navarro, abandera de la Fila Marroks ens va a sorprendre amb el seu boato.

Especial Avís Ibi 2019 Actes matí 11 maig 2...

Torna a veure els actes de les primeres hores del matí del dia de l’Avís d’Ibi 2019. La tradicional despertà amb els dispars d’arcabusseria a càrrec de la comparsa Almogávares; la concentració de capitans,abanderades i festers en l’Ajuntament d’Ibi; la Santa Missa i l’esmorzaret fester.

programa especial eleccions candidats Cocenta...

Vols tornar a veure les propostes dels candidats a l’ajuntament de Cocentaina. Aquí pots tornar a veure el programa especial dels candidats a les eleccions locals de TVA.

Programa especial candidats eleccions 26 maig...

Vols tornar a veure les propostes dels candidats a l’ajuntament d’Onil? Aci tornar a veure el programa especial dels candidats a les eleccions locals de TVA.

Programa especial candidat Muro 20 Maig 2019...

Torna a veure el programa especial dedicat als candidats a l’alcaldia de Muro que hem realitzat en TVA. Tots ells han tingut l’oportunitat de parlar-nos del seu programa electoral i les seves propostes per a Muro.

Programa especial candidats Castalla 21 Maig ...

Torna a veure el programa especial dedicat als candidats a l’alcaldia de Castalla que hem realitzat en TVA. Tots ells han tingut l’oportunitat de parlar-nos del seu programa electoral i les seves propostes per a Castalla.