Hui toca

Teatres, conferències, esports i demés contingut d’actualitat comarcal.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

09/11/2019 Entraetes Mig Any Muro...

Muro ha viscut aquest cap de setmana el seu mig any fester. Una jornada, la del dissabte que va començar amb el concert de música festera en el Centre Cultural Polivantet i en la qual van participar La Unió Musical de Muro i la Xafigá. I a la nit es va poder gaudir, després del sopar en les diferents filaes, de les Entraetes, que des de l’encreuament del carrer Sants amb Sant Josep, van recórrer el centre fins a arribar a la Plaça de l’Església, on va acabar la nit amb una discomovil.
No us perdeu el vídeo dels entraetes en el següent enllaç.

Hui Toca Concurs sergent infantil cristià 9 ...

Juan Abad Llopis serà el nou Sergent Infantil Cristià en la Glòria Infantil, que enguany se celebrarà el 19 d’Abril.
Juan, membre de la filá alcodianos es va imposar als altres quatre candidats que van participar al concurs que es va celebrar en la seu de la Filá Guzmanes.
Torna a veure gaudir del bé que ho van fer els 5 candidats

Gala TAPIS Cocentaina 8 de novembre 2019...

El Programa TAPIS de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Cocentaina, va celebrar la seua gala anual, en un acte que va tindre lloc en el Centre Cultural El Teular. Diferents grups van actuar i van donar calor als usuaris i treballadores del TAPIS.
El TAPIS es un Programa per a la Prevenció i Inserció Social que promou el desenvolupament personal i la interacció social de persones amb problemes d’integració i marginació. Es realitzen diverses activitats totes aquestes encaminades a la promoció personal, grupal i familiar com ara: Teràpia ocupacional (tallers de fusta, decoració en pintura i altres tècniques, escaiola, tela, collars…). Exposició i venda dels productes elaborats. Treball de grup (assemblea setmanal, visites culturals i mediambientals, videofòrum, lectoescriptura. Habilitats personals (taller de cuina, taller d’higiene personal, activitats de la vida diària i domèstica). Activitats lúdiques (viatges i excursions participació en encontres, dinars de germanor, etc.) Coordinació amb l’Unitat de Salut Mental amb atenció psiquiatrica i psicològica comunitaria (teràpies individuals i grupals)

En el següent enllaç teniu l’acte integre.

39 Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocen...

El Cor Diatessaron de Molina del Segura, de Múrcia, guanya la 39 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants.
En el siguente enllaç teniu el Certamen complet

Hui Toca Concert Mig Any Muro 9 novembre 2019...

Muro Celebre aquest cap de setmana el seu Mig Any Fester amb el tradicional concert de música festera, que va comptar amb la participació de la unió Musical de Muro i de la Colla de Dolçaines i Percussió La Xafigà.

Hui toca Primera eixida Mareta Cocentaina 15 ...

Els carrers de Cocentiana ja estan preparats per a rebre a la “Mareta”. Durant 4 caps de setmana consecutius, la imatge de la patrona visitarà els diferents barris de la vila. Aquest divendres va tindre lloc la primera eixida que podeu veure en el següent enllaç.

Hui Toca Concert Castell Vermell Ibi Santa Ce...

Castell Vermell celebra la festivitat de Santa Cecilia amb un concert en el Centre Cultural Salvador Miro d’Ibi.