Hui toca

Teatres, conferències, esports i demés contingut d’actualitat comarcal.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Carnestoltes Ibi 2 Març 2019 Hui Toca...

Ibi torna a brillar en el seu carnaval; color, música i molta festa en la desfilada del matí i en la festa de la nit.

Carnestoltes Muro 2 Març 2019 Hui Toca...

El Carnestoltes de Muro ha batut el rècord de participació superant les 2.000 persones. Més de 800 d’elles han concursat en la desfilada per a obtenir els premis a les millors disfresses. Ballets, carrosses, crítica social i molta música, són els ingredients d’un Carnestoltes que va en augment a Muro.

Mig Any Castalla 2 de Març 2019 Hui Toca...

Castalla durant aquest cap de setmana ha tret al món fester castellut als carrers per a dur a terme el canvi de capitanies en la festa del Mig Any. El protagonisme de la jornada és per als capitans de les 7 comparses en una jornada assolellada que ha afavorit la participació, i que viu el seu moment més vibrant amb la Ballà de les Banderes.

Carnestoltes Alcoi 2019 9 Març 2019 Hui T...

El Carnaval d’Alcoi torna a ser un èxit de participació, més de 3.000 persones van desfilar des del partidor fins a la Plaça de Dins a ritme de música. Més de 20 ballets, grups de ball, xirimiteros, batukades …… Un concurs de disfresses en què el grup “Acosir” es va emportar el primer premi, Danses Al-Azraq Ana Francès va aconseguir el guardó a la millor ambientació musical i una xiqueta vestida de iaia amb la seva caminador casolà, es va dur el premi infantil.

Marxa de la Dona Ibi 10 Març 2019 Hui Toca...

Més de 250 persones participen a la Marxa de la Dona que ha organitzat l’Ajuntament d’Ibi dins de les activitats del Dia Internacional de la Dona.

Documental festes Alcoi 09 Març 2019 Hui Toc...

La Diputació d’Alacant estrena el documental “Alcoi, Moros i Cristians. L’origen “, a l’Auditori Provincial d’Alacant. Una pel·lícula dirigida per Domingo Rodes amb 47 minuts de metratge, filmat amb 10 càmeres de HD i 4K d’última tácnologia. Un documental que s’inclou dins de la sèrie “Alacant, festa a festa” realitzat per la Diputació d’Alacant i que en aquest cas va a mostrar el millor de la festa alcoiana.

Dia de l´arbre Ibi 10 Març 2019 Hui Toca....

Desenes de iberuts van al paratge de Sant Pasqual per celebrar el “Dia de l’Arbre”

10a desfilada dones mastectomitzades 13 Març...

Elles van lluir en roba de bany i van fer arrancar els més intensos aplaudiments del públic que omplia el Saló Rotonda del Circulo Industrial. Les dones afectades pel càncer de mama tornen a xafar la passarel•la a la que ha estat la desena edició de la desfilada.