Hui toca

Teatres, conferències, esports i demés contingut d’actualitat comarcal.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Publicació Cocentaina 29 juny 2019 Hui Toca...

Cocentaina aranca les seves festes de Moros i Cristians amb la Publicació.
La Publicació s’encarregava d’anunciar aquest dissabte les festes de Moros i Cristians de Cocentaina, que tindran lloc els dies 9, 10, 11 i 12 d’agost. L’acte va donar començament a les 19:00 hores de la vesprada a la Plaça de la Vila i després de la lectura del tradicional pregó, la Unió Musical va interpretar l’himne, seguidament la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Paset tocava “T’ho mereixes “de Francisco Valor Llorens donant pas als publicadores Cristians, dirigits per Milagro Barrachina Agulló per la filà Contestans i al Bàndol Moro amb Paco Pascual Soler de la filà Berebers” els borts “. Seguidament van arribar els més petits amb Olimpipa Cerdà de la fila Contestans i Paco Pascual pels Berbers exercint de formadors.
Aquest any la publicació ha volgut retre el seu particular homane a la Mare de Déu del Miracle amb motiu del seu V Centenari realitzant els publicadors un gir d´esquadres davant del Monestir de les clarisses.
Torna a veure la publicació a través del següent vídeo.

Hui Toca Festes de la Malena de Banyeres. Dan...

El municipi de Banyeres es troba immers en les festes de la Malena. Aquest diumenge les danses van ser les protagonistes. La plaça Major es va omplir de gent per gaudir dels balls tradicionals.

Hui Toca Presentació càrrecs Cocentaina 6 j...

El Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina va ser escenari de la Presentació dels Càrrecs Festers del 2019 en el transcurs d’una gala que va estar conduïda pel periodista contestà Gabriel Pascual Borràs. L’acte va començar amb les paraules del President de l’entitat festera, Hipòlit Borràs i Martínez, i seguidament es va procedir al descobriment del Cartell Anunciador de les Festes d’enguany obra de l’escultor local Moisés Gil i Igual. Així mateix es va donar a conéixer en societat al Director de l’Himne de Festes d’aquest any, una tasca que assumirà el pròxim 9 d’agost el músic i profesor contestà Edu Bernabeu Valls.
A la part central de la vetllada es va dur a terme la presentació dels quatre Càrrecs Festers del 2019: Abraham Moltó García com Abanderat Moro de la Filà Manta Roja. Javier Pascual Motos Abanderat per part de la Filà Creuats. Rubén Colomina Arroyo com a Capità Moro de la Filà Bereberes ‘Els Borts’ així com Màxim Ferrer Sellés com a Capità Cristià de la Filà Contestanos.