Mosaic de les comarques

Magazine que tracta la actualitat cultural i el oci de la comarca.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

IV Sopar Solidari Amics de l´Orquesteta 05 M...

L’agrupació musical l’orquesteta celebra aquest cap de setmana el IV Sopar Solidari a benefici de l’Associació de familiars i amics de malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarques. Quico Manzaneque, membre de l’agrupació ha estat en el nostre programa parlant-nos de l’esdeveniment.

Aroa Mira 7 Març 2019 Mosaic de les Comarque...

El 8 de març se celebra el dia internacional de la dona. En tots els municipis de la nostra comarca es celebren una infinitat d’actes per mostrar al món la lluita per igualtat. En el nostre programa hem volgut entrevistar la regidora d’Igualtat d’Alcoi, Aroa Mira, qui ens ha parlat de tots els actes que s’estan desenvolupant al municipi i de la seva etapa com a política. 15 anys a l’ajuntament d’Alcoi que per decisió pròpia acaben amb aquesta legislatura.

Carnestoltes Alcoi 5 Març 2019 Mosaic de les...

Aquest dissabte a Alcoi se celebra el Carnestoltes, s’espera que participin més de 3.000 persones, en una festa que arranca a les 19:30 des del partidor i que promet molta festa.

Pía Unión Congres Barroc 5 Març 2019 Mosai...

La Santa Seu ha concedit a Cocentaina ser Any Sant Jubilar amb motiu del V Centenari del miracle de la Mare de Déu que es commemora el 2020. A més dins de les activitats programades per a tal efemèride es troba la celebració d’un congrés internacional sobre l’art barroc. En el nostre programa han estat els presidents de la Pia Unió aportant-nos més detalls.

10k solidaria la Salle 7 Març Mosaic de les...

El proper 23 de març el col·legi la Salle tornara a celebrar una nova edició de la 10k solidària. Una carera de 10 quilòmetres a la qual enguany se sumen 6km, una cursa infantil i una sessió de zumba. En l’edició d’enguany els beneficis aniran destinats alx xiquets amb Asperger d’Alcoi i comarques TEAS.
Diversos professors del centre han estat en el nostre programa avançant detalls de l’esdeveniment.

Xylella 7 Març 2019 Mosaic de les Comarques...

Afectats per la Xylella acudeixen al nostre programa per denunciar la tala d’arbres. Demanen un pla de contenció que substitueixi el d’eradicació que està convertint els camps en deserts.

Trofeo Vila del Juguete 12 Març 2019 Mosaic ...

El Ayuntamiento de Ibi recuperará el próximo 24 de marzo las emblemáticas carreras de motos que de 1956 a 1973 se disputaron con tanto éxito en la localidad, y lo hará a través de su I Trofeo Villa de Ibi. En aquel momento fueron competiciones muy destacadas a nivel nacional, donde llegaron competir pilotos como Ángel Nieto, que entonces era campeón de España, y que atraían a numeroso público, tanto de la localidad como de la provincia. Archivos gráficos de la época reflejan con fantásticas imágenes que eran todo un acontecimiento.

Falla Sant Pascual 14 Març 2019...

El Centre Ocupacional Sant Pascual d’Ibi ha plantat la seva tradicional falla, que en aquesta ocasió està inspirada en Grècia, el monument es troba al parc de les Hortes, on es cremarà aquesta nit. Hem estat amb estat amb els alumnes del centre i amb la Fallera major.

Retroweekend 14 Març 2019 Mosaic de les Coma...

Alcoi tornarà a acollir una nova edició de la retroweekend. Aquesta quarta edició tindrà lloc el proper dia 23 de Març al pavelló Georgina Blanes del Campus d’Alcoi de la UPV. Entre les novetats d’aquesta edició destaquem el concurs de dibuixos caçafantasmes, un concurs Cosplay, una zona de llibres, la teatralització del joc PACTUM, un concert sobre la moda dels anys 80 a càrrec de l’Harmònica Alcoiana i l’exposició de jocs Arcade.

PACTUM 14 Març 2019 Mosaic de les Comarques...

El joc de taula Pactum pren forma d’obra de teatre, podrem gaudir de la representació el proper dissabte 23 de Març, dins de la quarta edició de la Retroweekend.

Jacqueline Cerdà 13 Març 2019 Clar i ras...

Torna a veure l’especial Clar i Ras amb Jacqueline Cerdà, alcaldessa de Muro. Amb ella hem repassat totes les coses que s’han fet en aquesta legislatura a Muro.