Mosaic de les comarques

Magazine que tracta la actualitat cultural i el oci de la comarca.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Néstor Abad 8 Gener 2019 Mosaic de les Comar...

El Gimnasta Alcoià Néstor Abad ha oferit una classe magistral a prop de 40 xiquets i xiquetes alumnes de gimnàstica dels dos clubs d’Alcoi. L’esportista olímpic va donar consells als joves que somien amb arribar al mes alt i nosaltres vam aprofitar l’ocasió per parlar amb ell.

Patges 8 Gener 2019 Mosaic de les Comarques...

Un dels moments més bonics de la cavalcada d’Alcoi és quan els patges pugen per les escales i entren pels balcons per donar els paquets.

Saman Pouramini Escoliosis 8 Gener 2019...

Aquesta setmana Saman Pouramini ens parla de l’escoliosis, també coneguda com a desviació de la columna vertebral, una patologia cada vegada mes freqüent.

Parahawking España - 10 de gener 2019 - Mosa...

 

En aquesta ocasió parlem amb Agustín Docampo de Parahawking España. Aquest intrèpid convidat ens explica com és l’experiència de volar en parapent amb la companyia d’un au rapaç.

 

Sentimientos - 10 de gener 2019 - Mosaic de l...

 

El proper 12 de gener tindrà lloc al Teatre Calderón d’Alcoi a les 19h l’obra “Sentimientos”. Un passeig per la desesperació, l’enveja, l’amor, la frustració, la ira, la culpa, la nostàlgia i la sorpresa. Històries banyades pel drama, l’humor i la realitat.

Tot a càrrec de l’Escola de Teatre AmorDiscos i a benefici d’AECC. Les entrades per a veure l’obra es poden adquirir a la seu d’AECC Alcoi, a l’Escola de Teatre AmorDiscos, Pastamania, Farmàcia Llopis Boluda i a la taquilla del Teatre Calderón.

María Teresa Alberola, presidenta de la Junta AECC Alcoi, Macrina Soler, directora de l’obra, Aaron i Montse López i Carmen Pérez, actrius de “Sentimientos”, han visitat el nostre Mosaic de les Comarques per contar-nos tots els detalls d’aquest espectacle.

Actualitat cinematogràfica - 10 de gener 201...

 

Parlem amb la nostra companya Ajo Valls de la cerimònia d’entrega dels Globus d’Or 2019 i de les estrenes cinematogràfiques que no s’hem de perdre.

Diccionari [de Butxava] alcoià 15 de gener 2...

Pep Jordá, Javier Llopis i Manolo Antolí  ens parlen del seu “Diccionari de butxaca”, la primera iniciativa editorial de Tipografía La Moderna que ens aporta una visió humorística sobre Alcoi i el lèxic utilitzat pels alcoians i alcoianes.

 

 

 

Diana Sanus 15 de gener 2019 Mosaic de les Co...

La fotògrafa Diana Sanus ens parla de la seua nova expossició anomenada “La Vida a través de mi cámara” que es va inaugurar el passat 12 de gener al Club d’Amics de la Unesco.

Fireta de Muro 15 de gener 2019 Mosaic de les...

Del 18 al 20 de gener es celebra a Muro la Fireta de Sant Antoni. Aquest any tenen preparades nombroses activitats per a totes les edats: la fireta, exposicions, concerts, espectacles de màgia i malabars, contacontes i teatre de titelles, pilota i raspall, el trenet, la setzena edició de l’Aplec de danses i molt més!

Jacqueline Cerdà i Carol Iváñez ens parlen de totes aquestes activitats al nostre Mosaic de les Comarques.

 

 

Expossició fotogràfica 15 de gener 2019 Mos...

Del 15 de gener al 7 de febrer trobarem al Centre Cultural Eusebio Sempere d’Onil la Exposició Fotogràfica “La mirada de Kati Horna Guerra y revolución (1936 – 1939)”. José María Oterino, reponsable de l’exposició, ens parla del treball i la història de la fotògrafa.

 

SIENTE Curmetratge 17 Gener 2018 Mosaic de le...

Els alumnes del taller de cinema del col·legi de Sant Roc han estat en el nostre programa per presentar-nos el curtmetratge Siente, nominat als premis MICE 2019. Els alumnes Carla, Júlia i Pau, al costat del coordinador del taller, Jorge Hinojosa, ens han avançat secrets d’un curt que si ho veuen, segur que els deixa amb la boca oberta.

Paco Aura 17 Gener 2019 Mosaic de les Comarqu...

En el nostre programa hem volgut recordar a D. Francisco Aura Boronat. últim supervivent a la Comunitat Valenciana de Mauthausen, camp d’extermini nazi al que va passar més de quatre anys. La terrible experiència el va deixar marcat, fins al punt que va dedicar la resta de la seva vida a divulgar la barbàrie i lluitar contra la desmemòria. Per a això hem comptat amb la presència del periodista Natxo lara i dels historiadors Paco Blai i Àngel Beneito, autors del llibre “Francisco Aura Boronat. Resistència i dignitat front a la desmemòria”