Mosaic de les comarques

Magazine que tracta la actualitat cultural i el oci de la comarca.

Televisió a la Carta

Tria mes i any

Drueida 06 Noviembre 2018 Mosaic de les Comar...

 

El grup de Heavy Metal alcoià Drueida, fa 20 anys sobre els escenaris. I ho fa amb una festa aquest dissabte a Alcoi. En el nostre programa, el Mosaic dels Comarques, han estat Isy i Carnisser parlant-nos de la història del grup.

 

38 Certamen Coral Fita de Tots Sants 06 Novie...

 

El Certamen de Música Coral de Cocentaina celebra la seva 38 edició, el Coro de Cámara de Tiento de Burgos, el Pax Cor de Cambra de Sabadell i el Cor Unió Musical Santa Cecília d’Onda, s’enfrontaran aquest dissabte 10 de novembre al centre cultural El Teular de Cocentaina per aconseguir ser el millor. Raúl Belda, coordinador del certamen ens avança detalls del certamen.

Cotxe elèctric, Nissan Grupo Marcos 06 novie...

En el nostre Mosaic de les Comarques, hem conegut els avantatges i inconvenients d’un cotxe elèctric. Rubén García, cap de vendes de Nissan Grupo Marcos ha estat amb nosaltres per parlar-nos del Nissan Leaf.

 

 

Colla Ecologista La Carrasca 8 Noviembre 2018...

Per a refelxionar i avançar “Cap al residu Zero”, la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció ha organitzat per aquest  mes de novembre un cicle d´activitats.

Utopía Iguala 8 Noviembre 2018 Mosaic de les...

Utopia Iguala és una entitat que lluita contra la violència de gènere. I amb l’objectiu de conscienciar contra aquest gran problema han organitzat unes jornades del 18 al 25 de novembre en les què es parlarà entre altres coses de la “Ciber-Violència” o sobre “els Nous tipus de Violència de Gènere “.

 

Extrabajadores Carbonell 8 Noviembre 2018 Mos...

Els extreballadors de la fàbrica de Carbonell de Alcoi es tornen a reunir en un dinar per recordar vells temps. Amb nosaltres van estar diversos representants dels treballadors i ens van explicar diverses anècdotes.

 

Campaña gripe 08 Noviembre 2018...

Com cada any, la Direcció General de Salut Pública posa en marxa la campanya de vacunació de la grip per a la temporada 2018-2019. El director del centre de Salut Pública d’Alcoi ens explica la importància de vacunar-se. Sobre tot els grups de risc.