Home Alcoià Educació estableix la Selectivitat amb continguts adaptats degut a la pandèmia per...

Educació estableix la Selectivitat amb continguts adaptats degut a la pandèmia per als dies 7, 8 i 9 de juliol

779
0
SHARE

L’aturada de les classes lectives a tots els nivells durant el darrer tram d’aquest curs 2019/2020 ha deixat en una espècie de buit durant setmanes a centenars d’estudiants. Situació especialment caòtica per a aquells que acaben l’etapa de Secundària i pensaven en ingressar a la universitat després de superar la prova de Selectivitat. La Conselleria d’Educació ha fet públiques ja les dates en que es celebraràn les proves, fixant-les entre el 7 i el 9 de juliol.

Es desconeix encara la forma exacta en que es durant a terme les proves, hagut compte de que poden haver encara restriccions en quant a la mobilitat i la distància social degut a la presència del coronavirus. No obstant, Educació ha garantit que tant el contingut de les proves com la forma de dur-les a terme s’adaptaran a la situació derivada de l’Estat d’Alarma. Cosa que, en principi, afectarà tant a la prova com al contingut de la mateixa.

La decisió també afecta a la segona prova, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de setembre amb unes condicions encara per determinar en funció de la situació del Covid19. També els majors de 25 anys  i 45 anys podran presentar-se a la prova per a accedir als estudis universitaris, que es celebrarà els dies 4 i 11 de juliol, respectivament.

En quant a les notes, les de la primera prova estaran a l’abast dels estudiants el 17 de juliol per a demanar revisions, fins que el 24 es coneguen les definitives. Per a les de setembre, la data de publicació de les notes seràn el 16 per a la revisió i el 22 la definitiva. El 24 de juliol apareixeran les dels majors de 25 i 45 anys.