Home Esports La piscina de l’Estadi Climent d’Ibi reobri després dels treballs de remodelació...

La piscina de l’Estadi Climent d’Ibi reobri després dels treballs de remodelació escomesos en 2019

818
0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi ha reobert per a natació la piscina de l’Estadi Climent, amb horari de 8.00h a 21.00h. Es tracta d’una alternativa a la Piscina Coberta, tancada des del passat mes de març amb la declaració de l’estat d’alarma, i que restarà així com a mesura preventiva per evitar la transmissió de la Covid19. Aquesta piscina exterior està situada a la zona esportiva del camp de futbol Climent, al barri de la Ciutat Esportiva, i, amb unes dimensions de 33×10 metres, compleix amb tots els requisits per a aquest tipus d’activitat. D’altra banda, i donada la situació actual, la seguretat de tots els banyistes està garantida amb les mesures aplicades i programades pel que fa a neteja i desinfecció de la instal·lació.

Els usuaris han de realitzar reserva prèvia per al seu ús, amb un màxim de 48 d’hores d’antelació. Reserva que es pot efectuar al telèfon 965.550.608, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores, o a través del web www.ibideporte.es. Aquesta instal·lació s’ha habilitat per a nadat i, d’altra banda, la piscina exterior del Poliesportiu Municipal queda per a ús recreatiu.

Pel que fa a la reforma va ser realitzada l’any passat amb un cost de 210.768,47 €. Entre les accions més destacades escomeses estan la reducció de la profunditat del got, l’adequació de la vora perimetral a mode de piscina desbordant, la instal·lació d’un nou sistema de depuració i -pels problemes estructurals que presentava- la construcció d’un nou habitacle per a les instal·lacions.

L’Estadi Climent es troba situat en el Barri de la Ciutat Esportiva i la seva construcció data de l’any 1956. Des de llavors ha estat destinat a esdeveniments esportius així com a activitats culturals i concerts. En aquests últims anys, l’estadi ha tingut una remodelació pràcticament integral amb nova il·luminació, gespa artificial, grades, nous vestuaris, façana, cantina, banys, piscina… quedant adaptat completament a la nova normativa.

L’alcalde, Rafael Serralta, ha assenyalat que “és una satisfacció enorme poder veure en ús de nou aquesta piscina, tan estimada i recordada per tots els ibiers. A més, amb la seva posada en funcionament hem contrarestat el tancament preventiu de la piscina coberta, a causa de la Covid19”. D’altra banda, ha indicat que “obrir una altra instal·lació com aquesta en un dels nostres barris és una mostra efectiva de l’estratègia iniciada per l’equip de govern per dotar-los de serveis i incrementar l’activitat en els mateixos, revitalitzant i enfortint així la participació i el protagonisme veïnal”.