Home Industria Una tèxtil de Muro aspira a produir 1.500 milions de mascaretes FFP2...

Una tèxtil de Muro aspira a produir 1.500 milions de mascaretes FFP2 i 3 anuals contra la Covid19

1680
0
SHARE

El tèxtil és un dels sectors que més està invertint en I+D+i arrel de la pandèmia del coronavirus. La manca de teixits sanitaris durant els primers compasos de la pandèmia han provocat que moltes empreses del sector hagen reorientat -al menys- una part de la seua producció per a abastir les necessitats del sistema sanitari. Moltes d’eixes empreses es troben a les comarques de l’Alcoià i El Comtat, on el sector tèxtil ha sigut històricament molt potent.

Una d’eixes mercantils es troba en Muro, des d’on té la capacitat per a produir un teixit que elimina quasi el 100% de les partícules bacterianes. Un fet que la converteix en idònia per a fabricar les mascaretes obligatòries amb les que tothom tracta de protegir a la resta de ciutadans contra el coronavirus. L’empresa murera podria arribar a produir fins a 1.500 milions de mascaretes FFP2 i 3 -les de màxima protecció- a l’any, garantint el subministrament a Espanya i exportant a la resta del món.

La mercantil ha dut a terme un procés d’ampliacio de planter degut a l’increment del seu volum de negoci, fonamentat en que disposa de maquinària única per a aquestes tasques. A dia de hui compta amb 65 treballadors després d’haver contractat un 30% més de personal amb la pandèmia.