Home Destacats Així es celebra el 24 de març, dia Europeu del Gelat Artesà

Així es celebra el 24 de març, dia Europeu del Gelat Artesà

0
SHARE

El dia 24 de Març, se celebra a Europa el “Gelato Day”, dia Europeu del Gelat Artesà.

Una de les gelateries que s’uneixen a aquesta celebració és la “Gelateria Chambit” d’Onil. Per quart any consecutiu, participa en aquesta festivitat que reconeix al Gelater Artesà.  Aquest any el sabor que s’oferís a les gelateries artesanes d’Europa serà: Dolce Sinfonia. Xocolata, avellanes, ricotta fresca i figues en almívar de rom són els ingredients de la recepta oficial de Dolce Sinfonia, creada per Silvia Chirico, propietària de Tenuta Chirico a Ascea (Salerno) i que els concursants hauran de fer servir al certamen.

La participació al certamen, gratuïta i oberta a tots els gelaters artesans europeus, es divideix en dues etapes: la primera fins al 14 de març i la segona que va del 15 de març al 30 de setembre. Cada aspirant haurà d’enviar un vídeo d’una durada màxima de 90 segons i en format MP4. Per a cadascuna de les dues seleccions, es triarà un vídeo guanyador. A més, s’escollirà un tercer vídeo en funció de la puntuació obtinguda a la classificació general

Des del dia 24 de Març, podràs gaudir d’aquest gelat a les seues gelateries i cal recordar que les gelateries Artesanals de tot Europa, tindran el mateix sabor.