Home Alcoi ACIF Alcoi col·labora en l’incendi de Llutxent

ACIF Alcoi col·labora en l’incendi de Llutxent

3814
0
SHARE

L’incendi de Llutxent segueix en actiu i les seues flames ja han arrassat vora 2.700 hectàrees. Tant bombers, com mitjans aèris, han estat treballant en l’incendi més greu que ha afectat les nostres terres aquest any.

A més, des d’ACIF Alcoi, l’Agrupació Contra Incendis Forestals, també s’han traslladat amb dos vehicles fins les flames i 8 col·laboradors de l’ens que lluita a les nostres comarques per vigilar i evitar que les flames arriben a afectar a la nostra natura. Segons comptava a tvA fa uns minuts el propi president de l’ens Jordi Gutiérrez, “els efectius d’ACIF han estat treballant en la zona de Barx, concretament en la urbanització de La Drova junt amb Bombers de València i també amb companys provinents d’Alacant per tal d’evitar que les flames arribaren a aquesta urbanització”.

Segons declara: “ha estat una jornada molt dura, però hem pogut frenar el ritme que portava el foc cap a aquestes vivendes, un foc que ha estat extingit en ixa zona concreta també gràcies als mitjans aèris que han pogut tornar a la feina a primeres hores del matí”.

L’incendi seguix actiu en altres focus declarats i segons informacions d’ACIF, al llarg de la vesprada seran els col·laboradors d’ACIF Salinas i Marina Alta qui s’apropen per tal d’ajudar en aquestes tasques d’extinció. Ara és moment per a un breu descans del col·lectiu alcoià que estarà pendent de l’evolució d’aquest greu incendi i, segons informen, de no cessar, tornaran a acudir de nou aquesta nit. També, han volgut destacar i recordar que “en les nostres comarques ens trobem en un nivell 3 de risc d’indenci forestal i que també necessitem vigilar els paratges més propers a la nostra zona”.

En cas de detectar un incendi al municipi, preguen que es transmeta la información al Centre de Coordinació d’Emergències a través del telèfon gratuït 112.