Home Alcoi Alcoi avança una setmana l’encesa de la il·luminació de Nadal

Alcoi avança una setmana l’encesa de la il·luminació de Nadal

192
0
SHARE

Aquest dissabte 27 de novembre a les 19.30h tindrà lloc l’encesa de la il·luminació nadalenca d’Alcoi i es penjarà en la façana de l’Ajuntament el cartell anunciador de la Cavalcada de Reis, obra d’Ana Belda Tudela, guanyadora del concurs. A més, a l’acte també participarà D*3 Jóvenes Artistas amb un flashmob.

D’aquesta manera s’avança aquesta activitat una setmana amb la intenció de donar un major ambient nadalenc a la ciutat i afavorir també al comerç local.

Cal ressaltar que la programació del Nadal a Alcoi té dues modificacions, la primera és tan sols d’una data, ja que el certamen escolar de Nadales COPE ha canviat la seua data del dimecres 15 al dijous 16 de desembre. A més, és important assenyalar que la ‘Castanyera’ tornarà el dia 24, Nit de Nadal, de 10 a 13 hores.

La resta dels actes centrals del Nadal Alcoià seguixen programats en les dates previstes. Les funcions del Betlem de Tirisiti es duran a terme del 23 de desembre al 5 de gener, amb funcions extraordinàries els dissabtes 4,11 i 18 de desembre. La representació de “La Cuna del Mesías” la podrem veure el divendres 10 i dissabte 11 de desembre. Mentre, el diumenge dia 2 de gener a les 12h s’iniciarà l’acte de les Pastoretes. El dia 4 de gener serà moment per demanar tots els desitjos en format de carta amb el dia de la Burreta -acte que s’iniciarà a les 19h-. El dimecres 5 de gener podrem visitar el Campament Reial de 8h a 14h i de vesprada a les 18h arribaran els Reis d’Orient als carrers d’Alcoi.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi han volgut recordar que tota la programació està subjecta a possibles modificacions per la situació sanitària i que els actes es duran a terme seguint les mesures que indiquen les autoritats pertinents.