Home Alcoi Carlos Mazón visita les noves instal·lacions d’Aitex a Alcoi

Carlos Mazón visita les noves instal·lacions d’Aitex a Alcoi

523
0
SHARE

Carlos Mazón, President de la Diputació d’Alacant i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana pel PP va visitar en la jornada d’ahir les futures instal·lacions del instituc tecnològic AITEX a Alcoi.

A més va a profitar la seua estancia a la ciutat dels ponts per mantindre una reunió de treball amb els representants de l’Associació d’Investigació de la Indústria Tèxtil d’Alcoi on ha conegut de primera mà la capacitat innovadora d’aquest sector.

El president del PPCV va destacar el gran esperit de superació de l’empresariat industrial d’Alcoi que ha sabut eludir tots els esculls i tanques amb molt d’empenyiment i iniciativa i els ha qualificats d’un sector “madur, competent, audaç i innovador”.

En aquest sentit, Carlos Mazón ha denunciat que “el que fa falta és un major suport de les diferents administracions públiques tant de la Comunitat Valenciana com de l’Estat. Puig i Sánchez han donat l’esquena a Alcoi i als diferents sectors industrials per la seua falta d’implicació i de finançament en els diferents projectes”.

“No pot ser que Puig i Sánchez seguisquen mantingut a Alcoi fora de la seua agenda, de les seues inversions. Així no es pot atraure a gent a viure i invertir en el nostre territori. A Alcoi fan falta inversions educatives en el Pare Victoria i en l’Andreu Sempere i a l’Hospital Verge dels Lliris”, ha afirmat. Les administracions públiques socialistes viuen d’esquena a la realitat de les necessitats més importants de la ciutat i els seus sectors productius i empresarials”

En aquest sentit, el president del PPCV ha afirmat que “Alcoi és un pol de creixement que necessita més inversions en l’educació i la sanitat pública i més finançament per al sector industrial i tecnològic que no arriba. Des del PPCV, ficarem a Alcoi i al sector industrial en l’agenda de les inversions públiques educatives i sanitàries. És el moment del canvi i d’apostar de veritat per a estar a l’altura del que necessita Alcoi i les seues indústries”.