Home Alcoi Compromís denuncia les despeses de l’Ajuntament d’Alcoi amb la planificació i execució...

Compromís denuncia les despeses de l’Ajuntament d’Alcoi amb la planificació i execució d’actuacions a ‘la Passarel·la de Cervantes’

0
SHARE
Baranes al llit del riu
Baranes al llit del riu

Màrius Ivorra,Portaveu de Compromís, ha declarat que “la Passarel·la de Cervantes s’ha convertit en un nou desastre de planificació i execució municipal, i no sols per la renúncia de l’empresa constructora”.

Des de Compromís afirmen haver-hi estat molt crítics amb la forma en la forma en què s’ha gestionat l’obra i com s’han dut a terme les diferents actuacions al llit del riu. Ivorra afirma que “açò va provocar les denúncies de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i els posteriors requeriments i obertura d’expedients sancionadors contra l’Ajuntament d’Alcoi”.

“Obres sense autorització, sancions per deixar canonades abandonades al llit del riu, menyspreu als regidors de Compromís per propostes de millores, retard de sis anys des de l’aprovació del projecte als pressupostos participatius, aquest és balanç de la gestió municipal en un projecte que es paga amb els fons Feder 2014-2020 i Edusi” indica el portaveu.

Compromís afirma que a finals de juny l’empresa va abandonar l’obra deixant les canonades dins del riu, fet que va provocar un nou requeriment de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. L’edil assegura que “des d’aleshores, no hi ha hagut cap actuació per part del govern local fins que han fet pública la renúncia de l’empresa, a principis d’agost”.

Segons Ivorra, “el govern de Francés ja té experiència amb esllavissaments de vessants solucionades de forma gens eficient, amb la qual cosa fer pilastres o puntals potser no és la millor solució per aquesta zona”. Compromís suggereix fer un camí que vorege l’edifici de Cervantes, com s’ha fet en altres parts de la mateixa via verda, per “ser més eficients, tindre menys costós i estalviar diners que ens fan falta”.

omFinalitza el portaveu valencianista llança una pregunta en l’aire per reflexionar sobre qui serà l’encarregat de retirar les canonades del riu i quants més diners els costarà això als alcoians “per la desídia i prepotència d’un parell de regidors del govern”.