Home Destacats El govern contestà invertirà 440.159€ als polígons industrials en col•laboració amb...

El govern contestà invertirà 440.159€ als polígons industrials en col•laboració amb l’IVACE

1224
0
SHARE
Polígon industrial de Cocentaina
Polígon industrial de Cocentaina

L’ajuntament de Cocentaina rebrà 347.789,10€ provinents de les ajudes per a la modernització dels polígons industrials de L’IVACE i aportarà 92.370€ del pressupost municipal per completar la intervenció de les obres.

En aquesta nova convocatòria l’ajuntament contestà ha optat per actuar als polígons de l’Algars, Sants Cristòfol i la Llaona. Les intervencions que van a dur-se a terme consistixen en la millora i substitució de lluminàries mitjançant mesures d’eficiència energètica i baix consum en aquelles ubicacions que actualment no comptaven amb aquest sistema, la implantació i substitució dels serveis contra incendis i la millora de la senyalització viària tant vertical com horitzontal.

Des de la regidoria d’Indústria mostren la seua satisfacció per aquesta nova convocatòria i expliquen que «les actuacions previstes són necessàries per acabar de dotar de serveis bàsics als nostres polígons». També s’està treballant des de la regidoria amb tècnics per aconseguir la condició d’àrees industrials de la nostra localitat, objectiu que forma part del pla de treball de l’equip de govern contestà.