Home Alcoi En marxa les obres per a dotar de millor il·luminació i garantir...

En marxa les obres per a dotar de millor il·luminació i garantir l’accessibilitat al carrer Ausias March d’Alcoi

530
0
SHARE

Ja han començat les obres per a executar sortints en les voreres del carrer Ausias March, en el barri de la Zona Nord, amb l’objectiu de col·locar en ells columnes d’enllumenat públic.

Els treballs estan sent realitzats per l’empresa Societat Ibérica de Construccions Eléctricas, S.A i el cost d’aquesta obra civil, juntament amb la instal·lació de les columnes i lluminàries a led és de 21,051 euros.

Les columnes d’il·luminació s’han col·locat en sortints per a complir amb la llei d’accessibilitat, que recull que tot itinerari per als vianants accessible haurà d’estar lliures d’obstacles.

Segons destaca el vicealcalde i regidor d’Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, “hem agilitat al màxim l’inici d’aquestes obres per a atendre en el menor temps possible les demandes que ens van traslladar els veïns el passat 17 de novembre. Al mateix temps, amb aquesta intervenció es contribueix a garantir l’accessibilitat en un altre carrer, un dels objectius transversals amb el qual l’Ajuntament d’Alcoi aborda el disseny de la ciutat i que ens ha permés, per primera vegada, deixar el nombre de carrers no accessibles per davall del 50%”.