Home Alcoi Finalitzen les obres de rehabilitació de la pujada del col·legi Santa Ana...

Finalitzen les obres de rehabilitació de la pujada del col·legi Santa Ana d’Alcoi

387
0
SHARE

L’ajuntament d’Alcoi ha dut a terme la rehabilitació de la pujada del Col·legi Santa Ana, transitada per vianants i vehicles, aquesta va ser la tercera més proposta més votada dels pressupostos participatius de 2021.

El projecte valorat en 35.000 euros ha sigut dut a terme per la regidoria d’Obres i Serveis, adequant aquest espai que es trobava en mal estat. Ara ja està asfaltat correctament i s’han habilitat un total de 17 places d’aparcament, dues d’elles per a persones amb discapacitat.

“Continuem avançant i executant les propostes votades per la ciutadania. Les persones poden comprovar com es duen a terme les seues iniciatives i els animem a participar en el procés que està en marxa en aquests moments i que facen les seues propostes, presenten els seus avals i finalment les voten”, ha indicat la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán.

Recordem que en aquest moment està en marxa el procés de pressupostos participatius. Les propostes es podran presentar de manera digital fins al 24 en www.alcoiparticipa.com. Les propostes presentades en les urnes es van recollir el dia 17 per a poder publicar-les de manera digital i que puguen ser també avalades. Per a poder passar a la valoració de la viabilitat tècnica i econòmica per part del personal tècnic de l’Ajuntament hauran de tindre un mínim de 50 avals. El termini per a avalar les propostes acaba el dia 24 d’octubre.