Home Destacats Ibi recepciona la urbanització de l’Alamí després de que la constructora haja...

Ibi recepciona la urbanització de l’Alamí després de que la constructora haja instal·lat llum i fibra òptica

0
SHARE
Un dels carrers que integra la urbanització de l'Alamí a Ibi.

Més d’una dècada ha transcorregut des que la urbanització de l’Alamí d’Ibi quedara bloquejada. Aquesta estava cridada a ser una de les principals àrees d’expansió urbanística de la vila joguetera, però l’enfrontament entre la constructora i l’Ajuntament pels incompliments de les condicions estipulades per al projecte ho han impedit. Van ser anys de judicis i recursos per a urbanitzar la zona, requisit sense el qual no es poden construir habitatges.

Ara, el Consistori iberut ha recepcionat els treballs, una vegada executats per la concessionària els treballs pendents. Bàsicament consistien en la instal·lació de tot el cablejat per a garantir, per una banda, una correcta il·luminació al nou barri; i per altra, a cablejar els seus vora 320.000 m2 de superfície amb fibra òptica. Ara, l’Ajuntament d’Ibi va a donar el següent pas per a poder construir llars amb la neteja de les zones enjardinades.

Accelerar el procés

El plec de condicions per a aquest concurs eixirà a la major brevetat possible, a tenor de les paraules de la responsable municipal de Serveis Públics, Miriam Laurí. Tot a pesar de que la zona ja ha rebut treballs de manteniment d’aquestes àrees enjardinades, que abasten una grasn superfície a l’Alamí. A hores d’ara ja és visible alguna construcció d’immoble a un barri que porta una dècada abandonat.