Home Alcoi La il·lustració del Nadal Alcoià ja està en marxa

La il·lustració del Nadal Alcoià ja està en marxa

0
SHARE

Un any més, l’Ajuntament ha realitzat la convocatòria del cartell per a donar a conéixer aquesta festa d’Interés Turístic Nacional. L’aparició de les bases s’ha avançat, com en altres edicions, fins a l’estiu perquè els autors tinguen més temps per a preparar les seues obres.

Aquells interessats poden presentar els seus treballs al Departament de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi, al carrer Sant Llorenç, 6 d’Alcoi, CP 03801, en horari d’11,00 a 14,00 hores des del dilluns dia 28 d’octubre fins al dilluns dia 4 de novembre de 2019, ambdós inclosos. S’hi concedirà un únic premi de 1.100 euros per al millor cartell del qual es deduirà la quantitat que fiscalment corresponga.

Enquant al premi, aquest serà de 1.100 euros per al guanyador i pel que fa a la tècnica emprada a l’obra,  haurà de confirmar la reproducció a la grandària 1’30 x 1’82 metres. El tema es referirà a la Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi i tindrà per objecte la confecció d’un Cartell anunciador de la mateixa, les mesures de la qual seran de 50 cm de base i 70 cm d’altura, sense marge en blanc, i figurarà l’escut d’Alcoi en la part del cartell que l’autor considere.