Home Cocentaina La passarel·la peatonal entre Alcoi i Cocentaina compta amb nova il·luminació amb...

La passarel·la peatonal entre Alcoi i Cocentaina compta amb nova il·luminació amb 4 focus led

284
0
SHARE

Des que es va realitzar la passarel·la que uneix el polígon de la Llaona amb la via verda, s’ha creat un corredor molt transitat pels veïns de Cocentaina, que aprofiten les característiques del lloc, poc trànsit rodat i proximitat al nucli urbà, per passejar o fer esport.

Es va detectar que a l’època hivernal, quan es fa més prompte de nit, la passarel·la quedava molt fosca i per aquest motiu s’han instal·lat 4 projectors de tecnologia led per tal d’il·luminar la passarel·la i que puga ser transitable a qualsevol hora.

Els projectors s’han ubicat de forma que la il·luminació siga uniforme i es posen en funcionament, de forma automàtica, mitjançant unes cèl·lules fotoelèctriques, quan la intensitat de llum natural descendeix. A més, per tal d’estalviar energia i reduir la contaminació lumínica, a les 4 hores d’haver-se posat en funcionament, els projectors disminueix la seua intensitat.

Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost de 1960€, el govern contestà pretén que els veïns que utilitzen aquesta via per fer esport o gaudir d’un passeig, se senten més segurs i còmodes i que siga transitable a qualsevol hora i època de l’any, independentment de la llum natural.