Home Festes La pluja obliga a anul·lar la Desfilada Infantil de les Festes d’Ibi

La pluja obliga a anul·lar la Desfilada Infantil de les Festes d’Ibi

0
SHARE

La climatologia adversa que s’està registrant durant la nit de divendres i el matí del dissabte 15 de setembre a les comarques interiors de la província d’Alacant ha obligat a modificar el calendari d’actes previstos dins de les Festes de Moros i Cristians de la vila d’Ibi. Tot i que la jornada de divendres, un dels dies grans de la població amb l’Entrada de les 14 comparses, ha transcorregut amb un oratge perfecte per a gaudir de les desfilades, finalment les previsions meteorològiques estan complint-se i la pluja ha fet acte de presència ja des de primeres hores de la matinada.

Les precipitacions no son massa quantioses, però sí han obligat a suspendre, pel moment, un dels actes més esperats dels festejos, com és la Desfilada Infantil. Centenars de joves festers de la població esperen aquest acte, que posa de manifest el futur de la festa iberuda imitant la desfilada dels majors del dia anterior. La decisió ha sigut presa a tenor de les precipitacions, que de forma ininterrompuda porten produïnt-se des d’anit. Només la millora en les condicions meteorològiques pot modificar una decisió presa per a preservar la salut dels menuts que anaven a participar.

La Comissió de Festes està pendent del cel per a determinar que ocorre amb actes com el Contrabando que segueix a la Desfilada Infantil, i també de l’Alardo i l’Ambaixada Mora de la vesprada. Tota la informació al minut en les xarxes socials de tvA.