Home Alcoi La Universitat d’Alacant firma un conveni de col·laboració amb la Mutua Levante

La Universitat d’Alacant firma un conveni de col·laboració amb la Mutua Levante

223
0
SHARE

Hui ha tingut lloc a la seu de la Mutua de Levante d’Alcoi la firma d’un conveni col·laboratiu de l’entitat amb la Universitat d’Alacant.

El principal objectiu d’aquest quart acord firmat entre aquests dos ens és la millora de la societat amb la creació d’activitats d’àmbit cultural. Aquesta renovació permet que arriben més tallers i propostes culturals als ciutadans i ciutadanes alcoianes i de les comarques properes.

Per part de representants de la Universitat d’Alacant han volgut manifestar el seu optimisme amb aquest acord perque posa en valor la cultura del mecenatge, que en aquest cas, ajuda a que es creen moltes més activitats culturals a la ciutat.

Al llarg dels propers mesos els interessats podran asistir a expossicions a la seu de Mutua Levante. A més, el cinema també estarà present amb dos cicles, un dedicat per als més xicotets de la casa i altre amb llargsmetratges en versió original. Es realitzaran també conferències intentant apropar-se als més joves amb temàtiques variades: des de les dedicades a parlar de micologia o l’estudi dels mamífers  fins al coneixement de l’ornitologia.

Un munt d’activitats culturals que es podran dur a terme gràcies a aquest acord renovat entre les dues entitats.