Home Alcoi L’Agrupació Musical del Campus d’Alcoi de la UPV organitza un Concert de...

L’Agrupació Musical del Campus d’Alcoi de la UPV organitza un Concert de Nadal sol·lidari en benefici de SOLC

0
SHARE
Concert de Nadal del Campus d'Alcoi de la UPV.
Concert de Nadal del Campus d'Alcoi de la UPV.

L’Aula Magna de l’Edifici Viaducte ha acollit el tradicional Concert de Nadal, organitzat en aquesta ocasió a benefici de SOLC, associació comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament del càncer. El concert ha estat organitzat per la Subdirecció de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus, en el que han participat de forma activa professors del grup de Teatre.

El concert, dirigit per Jordi Sempere ha començat per ‘Black River Overture’. Posteriorment, Rosa Fraj, del grup de Teatre, ha presentat el concert i ha explicat quins són els objectius del taller de teatre del campus. El variat repertori ha continuat amb ‘Fate of the gods’, ‘Fiesta de las trompetas’, ‘Alaska’, ‘Mambo nº8′ i ‘Jingle Bells Forever’.

La recaptació íntegra de les entrades i bons solidaris ‘Fila 0’ ha anat destinat a l’associació SOLC, amb la missió és estar prop dels malalts i dels seus familiars, aportant suport psicosocial. En representació d’aquesta associació, la psicòloga, Beatriz Cortés, ha agraït l’ajuda al Campus d’Alcoi de la UPV i ha lliurat un detall al subdirector, Josep Maria Gadea.