Home Benilloba Les torxes il·luminaran l’arribada dels Reis de l’Orient a Benilloba per la...

Les torxes il·luminaran l’arribada dels Reis de l’Orient a Benilloba per la carretera el pròxim dia 5

2457
0
SHARE

El pròxim dissabte 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient no faltaran a la seua cita amb Benilloba, on arribaran a partir de les 18.30 hores per la carretera de Cocentaina, acompanyats dels patges que il·luminaran el camí de la Cavalcada amb torxes fins arribar a l’entrada del poble. Allí mateix els esperaran els més joves -i els que no ho són tant- per donar-los la benvinguda.

La comitiva reial es dirigirà a l’església abans de començar a repartir els regals de balconada en balconada gràcies a la feina dels patges.

Com mana la tradició, els Quintos que estrenen títol amb l’arribada de l’any nou, són els encarregats d’organitzar els actes de benvinguda a Ses Majestats.

Com és habitual a Benilloba el nou any el van rebre els Quintos i gran quantitat de persones a la plaça de l’Església on les campanades van sonar puntualment per marcar l’entrada al 2019.

Al dia següent, els Quintos 2018 van ser els protagonistes del dia amb la Volta dels Quintos que van visitar la casa de l’Alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert, a qui van dedicar una cançoneta acompanyats dels músics del Cor i la Rondalla Parroquial i després van seguir el seu recorregut per la resta del poble casa per casa cantant i venent calendaris per tal d’arreplegar els diners que han de servir per finançar les activitats del grup.

La Cavalcada dels Reis Mags a Benilloba obligarà a tallar la carretera de Cocentaina entre la cruïlla de Benifallim i Benilloba entre les 18.30 hores i les 19.30 hores, aproximadament, del 5 de gener amb l’autorització de la Jefatura Provincial de Tráfic, de la Conselleria d’Obres Públiques i amb la supervisió de la Guàrdia Civil.

El desviament del trànsit que ha sigut autoritzat serà, sense tallar la cruïlla de Benifallim a Cocentaina, per les següent carreteres, CV787, CV785, CV781 i CV770 (Benifallim, Penàguila i Benasau) i la carretera de Cocentaina-Gorga, la CV706, a través del pont.