Home Alcoi 10a victòria consecutiva del súper depor: Hércules B 1 Alcoyano 3

10a victòria consecutiva del súper depor: Hércules B 1 Alcoyano 3

993
0
SHARE

Uns 200 afeccionats es van desplaçar a El Campello malgrat coincidir amb el “mig any” per a veure la possible 10a victòria de l’Alcoyano que suposaria igualar el millor registre del Deportivo en els seus més de 90 anys d’història. En les files del filial de l’Hèrcules no estava el Contestà Solbes perquè va rebre la magnífica notícia de ser convocat pel primer equip amb tan sols 19 anys. Al marge de ser un gran central va de cap com un tir, i ja ha marcat 2 gols en 3a divisió.

La primera part va començar amb domini herculà però curiosament quan més estava patint l’Alcoyano en un córner botat per Acevedo era rematat per Jony Ñíguez que marcava el 0-1. Amb aqueix resultat s’arribaria al descans.

Després de la represa semblava un calc de la primera ja que van començar forts els locals i no obstant això el que va tornar a marcar va ser l’Alcoyano després d’una falta directa del seu nou xavalet de 35 anys, Óscar Díaz. La reacció herculana no es va fer esperar i van escurçar distància per mitjà d’Abde que va marcar el 1-2. Però això d’aquesta temporada de l’equip de Parres és increïble i en aquesta ocasió seria Navarro, que ja va marcar a Atzeneta, el que va anotar de cap el 1-3 que encarrilava aqueixa victòria necessària per a igualar el rècord històric.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Navarro, Raúl, Garcés (Pablo Carbonell), Devesa, Jony Ñíguez, Diakité, Acevedo, Ruba, Óscar Díaz i  Pau Franch (Juli)

Aquesta 10a Victòria iguala el rècord de la temporada 56-57 i ull que si diumenge que ve a les 17 hores li guanyen al Vila-real C amb 11 victòries seria el millor registre de tota la seua història, ni més ni menys que 91 anys, l’edat del Deportivo Alcoyano.