Home Alcoi A PATERNA, MESTALLA 2 ALCOIÀ 3, VICTÒRIA BALSÀMICA IN EXTREMIS

A PATERNA, MESTALLA 2 ALCOIÀ 3, VICTÒRIA BALSÀMICA IN EXTREMIS

1785
0
SHARE

Resultat positiu i molt important l’obtingut pel CD Alcoià en la seua visita a la Ciutat Esportiva Antonio Puchades de Paterna, on pluja, rajos i trons, van tenir un paper protagonista al llarg de tota la tarda del Dissabte. Es van avançar els locals per mitjà d’Hugo, qui lliure de marca i després d’un servei de cantonada pentinat al segon pal, anotava l’1-0 en el 22. Els blanquiblaus van reaccionar i amb prou feines 10 minuts li van donar la volta al marcador, primer van igualar per mediació del capità Navarro, i se n’anaven al descans amb avantatge d’1-2 després d’un tret de Rubio que va sorprendre el meta local, ja que estava bastant lluny però va fer un estrany i es va colar en la porteria del València Mestalla.
La represa va deixar un autèntic golaç per part del Coreà Kangin que per tota l’esquadra va deixar a tots els assistents atònits davant el llançament del jugador d’origen asiàtic. Aquesta segona meitat va demostrar que els canvis de vegades són tan necessaris, que els 2 jugadors als quals Vicente Mir va donar entrada en aquest període, van anar els protagonistes després d’aprofitar un error local, Bryan Reina marxar-se cap a la porteria local i cedir la pilota al seu company Óscar Díaz que a 2 minuts per al final anotava un definitiu i necessari, València Mestalla 2 Alcoià 3. No sense passar un tremend esglai final, ja que els jugadors valencians van reclamar penal en l’última jugada del partit de l’Antonio Puchades.
Per l’Alcoià van jugar Bañuz, Navarro, Primi, Pajarero, Barreda, Hermosa, Omgba, De Lerma, Nieto (Bryan Reina), Rubio (Vicente), i Lli (Óscar Díaz). La victòria deixa al Deportivo en meitat de la classificació l’espera de la visita de la Badalona el diumenge 4 de novembre a partir de les 16.45 hores.