Home Destacats Bañuz i Vicente donen una victòria esperançadora, Peralada 2 Alcoyano 3

Bañuz i Vicente donen una victòria esperançadora, Peralada 2 Alcoyano 3

1590
0
SHARE

Crònica per Joseka.

L’Alcoyano ha fet un pas de gegant per a conservar la categoria en imposar-se in extremis a Girona al Perelada per 2 gols a 3.

La primera meitat va acabar amb Victoria local per un gol a zero i després de la represa es va viure una autèntica bogeria, primer va empatar el Deportivo per mitjà de Vicente. Poc li va durar l’alegria als alcoyanistes donat que de seguida es van tornar a avançar els locals amb un 2n gol. I quan a penes s’havien jugat 20 minutos, i amb 2-1 guanyant els gironins, Bañuz va parar un penal i quasi en la jugada següent, Lino de cap marcava el 2-2.
A 5 minuts per al final, Vicente de nou deslligava la bogeria dels aficcionats desplaçats a Perelada, marcant un golaç espectacular en enganxar un xut esquerrà increïble, i anotant el definitiu 2-3.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Navarro(cp), Primi, Hermosa, Fomeyem, Lino, De Lerma, Rubio, Braulio (Pino) i Vicente.

El Deportivo ix amb aquest triomf del descens i la setmana vinent en l’última jornada, si guanya al Conquense es salvaria segur, mentre que si empata o perd, dependria dels altres marcadors, ja que hi ha molts enfrontaments directes. Hi ha que dir que hui l’Alcoyano ha fet un gran pas de cara a la salvació.