Inici Ibi Diputació atorga 2.300 euros per a millorar l’equipament de Serveis Socials a...

Diputació atorga 2.300 euros per a millorar l’equipament de Serveis Socials a Ibi

302
0
COMPARTIR

Al llarg de l’estiu, la vila d’Ibi ha rebut dos subvencions per part de la Diputació d’Alacant amb les que millorar la prestació del servei en l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament. Si al mes de juliol l’ens provincial va subvencionar amb més de 51.000 euros el servei d’ajuda domiciliària iberut, ara n’arriba una segon, prou menor en quant a quantitat però no en quant a la millora de servei que permetrà.

En total, la segon ajuda de Diputació ascendeix a prop de 2.300 euros. Amb aquesta subnvenció, la Regidoria de Serveis Socials podrà renovar tot l’equipament dels despatxos en els quals operen. Cadires, estanteries i mobles seran renovats gràcies a aquesta ajuda, destinada a millorar les condicions del treball del personal que opera en aquesta àrea municipal.

Des dels despatxos que veuran mllorat el seu equipament amb aquesta ajuda es coordina l’acció d’ajuda domiciliària, una de les principals despeses del departament de Serveis Socials a Ibi. De fet, el pressupost que l’Ajuntament d’Ibi destina a aquest servei és de 378.000 euros, als que cal afegir les ajudes de Diputació i altra anterior de Generalitat, que sumava 48.000 euros. La resta, a més de que paguen els usuaris, l’aporta la pròpia administració local iberuda.