Inici Castalla Diputació escometrà la reparació del camí que connecta la CV-805 i la...

Diputació escometrà la reparació del camí que connecta la CV-805 i la CV-806 entre Ibi i Castalla

407
0
COMPARTIR

Una bona part dels camins que recorren cadascun dels termes municipals de les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan en propietat de la Diputació d’Alacant. Per aixó, l’ens provincial inverteix esporàdicament en el seu manteniment, moltes vegades a petició dels ajuntaments afectats per l’estat dels mateixos. Cosa que ocorre al camí de connexió entre les carreteres CV-805 i CV-806, que discorre entre Ibi i Castalla.

Aquest tram de poc més de 1.600 metres de llargària es troba en un estat que requereix d’intervencions per a garantir la correcta circulació de vehicles. Cosa que Diputació tractarà de garantir amb la inversió de prop de 214.000 euros que es repartirà per igual entre les dos localitats de la Foia. Cap d’elles rebrà els fons, però sí els treballs que suposarà aquesta inversió, que serà contractada i executada directament per l’ens provincial.

Els treballs comprenen la neteja de cunetes i la seua ampliació per a evitar danys per pluges, un nou paviment per al camí i la millora i instal·lació de senyals horizontals i verticals. Són obres encaminades a garantir la seguretat dels conductors, vianants i ciclistes que circulen per aquesta via. La inversió es suma a les que anualment destinen els ajuntaments d’Ibi i Castalla per a mantenir els seus camins rurals.