Inici Alcoi EL DEPORTIVO SEGUEIX SENSE ARRENCAR EN EL COLLAO, ALCOYANO 0 EJEA 0

EL DEPORTIVO SEGUEIX SENSE ARRENCAR EN EL COLLAO, ALCOYANO 0 EJEA 0

491
0
COMPARTIR

Els aficcionats de l’Alcoyano es van portar de nou una nova decepció després de no ser capaç l’equip de Vicente Mir de doblegar a un rival directe en aquests moments com era el conjunt del Ejea dels Cavallers. La trobada, a diferència d’altres jornades, es va celebrar en sessió matinal, però per als blanquiblaus, ni per aquestes.
De nou assistim a un partit insuls, sense quasi ocasions i en el qual els aficionats es mostren bastant farts del tipus de joc que practica l’equip, ja que volen veure guanyar al seu conjunt, però jugant bé; i al final del recorregut no es produeix ni una cosa ni l’altra.
Pràcticament és impossible destacar una jugada de perill tant en la primera com en la segona meitat encara que és cert que el Deportivo en el segon període ha intensificat una mica la seva pressió i en alguna ocasió ha inquietat una miqueta la meta del porter visitant, Loscos.
Després d’aquest empat sense gols, l’Alcoyano segueix coquetejant amb el descens, ja que es troba a 1 sol punt de la promoció, i a 3 del descens directe.
Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Córcoles, Primi, Tomàs Ruso, Navarro, De Lerma, Omgba, Óscar Díaz, Alberto Rubio (Nieto), Rubio (Bryan Reina) i Vicente (Lino).
La propera trobada dels blanquiblaus serà a Catalunya concretament en la Nova Creu Alta de Sabadell, on s’enfrontaran a partir de les 17.00 hores a l’últim gran entrenador que ha tingut l’Alcoyano i que va fer del Collao un autèntic fortí, ens referim al tècnic de Torrent, Toni Seligrat.