Home Cocentaina Cocentaina presenta una extensa programació per a transformar la concepció del seu...

Cocentaina presenta una extensa programació per a transformar la concepció del seu Nadal

1570
0
SHARE

La capital del Comtat ha fet una aposta enguany per dinamitzar el Nadal a la població a base d’una intensa programació d’oci barrejada amb l’oferta comercial local. Es tracta així de dinamitzar les compres nadalenques amb especial atenció als menuts, per a facilitar l’accés dels patges als regals. Les activitats, que inclouen concerts i tallers, s’enceten aquest divendres 7 i acabaran el proper 6 de gener.

Les celebracions nadalenques es viuen d’una forma especial a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. A aquesta zona va nàixer la producció joguetera espanyola, aquella que abasteix els somnis dels més menuts, com a autèntics protagonistes del Nadal. La majoria de les poblacions de l’interior alacantí tenen una intensa programació d’esdeveniments per a celebrar aquestes dates especials, d’entre les quals destaca la ciutat d’Alcoi, identificada com la Ciutat del Nadal. Però la capital de l’Alcoià no és l’única amb una programació destacada.

També Cocentaina s’ha llançat a fer del Nadal una de les dates més concorregudes en quant a dinamització econòmica i turística, i per això ha presentat un seguit d’activitats que tracten d’ubicar a la vila comtal com a destinació preferent durant aquestes dates. La programació que prepara Cocentaina, i en la que han participat 4 regidories, ofereix la possibilitat de visitar la població en família i gaudir d’activitats culturals, d’oci, i com no, d’encarregar els regals per als Reis Mags de l’Orient o per al Pare Noël amb serveis d’atenció per als menuts.

La programació s’enceta aquest mateix divendres 7 a la capital del Comtat amb l’encesa de les llums de Nadal a tota la població, acompanyada d’un cercavila i que tindrà continuació al dia següent amb la festa única de la Corriola al paratge de Santa Bàrbara. Les novetats estreben en la posada en marxa del Racó Contestà al Passeig del Comtat, on es programen diversos concerts. Llògicament, una càrrega important de la programació corre a càrrec dels comerciants que abasteixen als Reis Mags, i que ofereixen ludoteca per a facilitar les compres dels patges. Tot per a oferir productes de qualitat i amb un tracte personal amb el que s’esperen dinamitzar les compres nadalenques.

La programació del Nadal Contestà es prolongarà fins que acaben els festejos nadalencs el proper 6 de gener, data fins la qual ofereix diverses alternatives d’oci.